|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Koliko je meni poznato nema drugog načina osim na te izlaze staviti efekte sa mixera ili kroz neki procesor...klavijatura ne izbacuje efekte na tim izlazima...a volume pedalu možeš staviti ili ne,potpuno je svejedno....
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
znam da ne zavisi od volumen pedale.da li postoji drugi nacin ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mislim da ne postoji...ali ima ovde kolega koji puno više poznaju pa80 od mene pa ćemo čuti njihova iskustva...možda su pronašli neku foru...
![]() Promijenjeno od Vule (20.05.2009 u 12:26 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | nikolakg (20.05.2009) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
mozes da izvuces bas da ide zasebno na kanal a volumen pedala nema veze sa efektima jer je zaduzena za volumen(jacinu):Jedino da poskidas efekte na desnoj strani i onda ce izlaziti bez efekata ako sam na to mislio.A izlazi na pa80 L&R su ti u prevodu L-lings & R -rehcs ili po nasem lijevo i desno kada prevedes.E sada objasni sta bi ti htio konkretno pa cemo sloziti te izlaze po tvojoj zelji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Najjednostavnije rjesenje a mozda i najbolje ti je da stavis pratnju na output 1 i 2 posto na njih ne idu efekti a solo da ostavis na left i right, a na mikseru dodas efekte i podesis pratnju po zelji
pozdrav
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
znam da su to izlazi levo i desno i da volumen pedala nema veze sa efektima.Hteo bih da izvucem solo sa efektima na neki poseban izlaz,posto koristim dva kabla za aranzersku stranu i oni idu na izlaze levo i desno.E,sada bih hteo da mi solo ide na neki poseban kanal tj.izlaz ali sa mogucnoscu koricenja efekata iz klavijature.da li se razumemo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
iz klavijature efekti idu samo na lef i right izlaze a na 1 i 2 ne niti posoji mogucnost da se tako sta uradi..
pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|