|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pozz. I ja trebam taj assion slider srediti. Na nekih boja ne radi
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi sve sam probao, stavim Global protect na off, snimim global, cak sam probao i globale iz drugih setova da ubacim pa tako snimim, ali nema pomoci, uvek samo NO STYLE... Ja ne mogu da verujem da to ne moze da se uradi!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ovako sale:
odaberes neki ritam koji zelis. ukljucis "stile change" i ides na write disc i snims ga u preformansi 1-1 (znaci na prvu boju u pref). jer se ona uvek louduje na pocetku. i taj ritam ce ti se pojavljivati uz tu boju. ne znam kako jednostavnije da ti objasnim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
I ovo sam probao i to jedno 10 puta na razne nacine, ali NISTA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
ja sam imao takav slucaj sa korg pa 80 i resio sam ga jako jednostavno ucitavanjem novog seta i kad sam ucitavao program ucitao sam samo bank 1 i bank dva i dk naravno ako ucitas sve automatski onda ti dolazi do tog pardon sranja znaci ucitaj nak 1 bank dva i dk i reseen problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Slušaj !
napravi reinstal O.S-a preko fade in/out tipke. Znači, umetni sistemsku disketu i pusti ga da obnovi OS. Tada mu ponovno daj 5 disketa s resurcama. Kad si to napravio, uzmi neki SET za koji si siguran da nema neki bag ili krivu sys-ex instrukciju (takozvani virus). S njega očitaj samo performance, stylove i SAMO iz program moda User1, User 2 i UserDK. Nemoj slučajno očitavat ostale programe (3,4,5...). Tada uzmi praznu disketu i sve to presnimi kao SET na nju. Sad si siguran da ti je taj SET 100 % ispravan. Kad jednom zahebeš global s globalom nekog drugog seta onda se dešavaju ovakovi problemi. Tebi sad kaže da u setu nema styla koji je u prvoj performanci selektiran iako je on u USER Stylovima zato jer ti je postavka globala oštečena. Ubuduće kad snimaš tuđe setove, tada iz njih očitaj samo style, performance (ako trebaš) i kako sam naveo iz program direktorija samo Usere 1,2 i DK. Ostalo ni u bunilu ne. Isto tako pazi da ne očitavaš setove s tercama preko oscilatora (obično se postavke nalaze u User DK). To su setovi u pravilu s Pa80, iako su naizgled slični i isti struktura i rad procesora, a i sam OS je puno jači nego na Pa50. Znači, ako želiš terce na Pa50 onda nađi SET u kojem su terce rađene samo za njega tj Pa50 (ne od Pa80). Učini ovako kako sam ti reko i rješit češ problem.
![]() Promijenjeno od kreso (26.05.2009 u 11:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok, hvala na pomoci. Probacu i nadam se da cu resiti problem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|