|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma imam samo losa iskustva sa Ultimateom!Kratki rogovi,ne vidi se donja klavijatura,bledi mu boja i posle kratkog vremena izgleda vrlo jeftino,ne mogu da iskrivim gornju klavijaturu...Ima jos toga...
Marco Promijenjeno od Marco7 (26.05.2009 u 23:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da Marko ali to nije Apex+ nego obican,jeftiniji model koji moze skoro u svakoj prodavnici da se nadje,apex+ u Srbiji do pre dve g je bilo svega par komada.
Ja sam Proela koristio punih 7 godina i nikad mi nijedan sraf nije otisao,a kada sam ga prodao bio je u full funkciji jedino je bio izuljan do bola,mator je vec bio,a bogami svirao sam dugo po 5-6 dana nedeljno do pre dve g. @Rolandinjos ja sam pricao o stabilnosti izmedju Proela i Spidera,inace Ultimate ista prica kao Spider ako nije dole ravno malo se klacka ali to mi ne smeta kao ni sad na Spideru. Da ne otvaram novu temu zaintrigirao me Rolandov V stand,iako je ruzan kad se spakuje moze pod misku ali ne znam kakva su iskustva sa njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znam bre koji je apex plus.I on je sa cetri noge kao i Spyder Pro s tim sto su kod njega noge opet lezece,popravili su nedstatke na koje su svi kukali u prethodnom modelu ali mi se opet ne svidja
![]() Sto se tice Proel-a ok je stalak za Pa50-60-80,Pa800 i tako te lagane klaviajture,opet ponavljam uzmi i postavi dve klavijature malo vece tezine a i naveo sam moj primer kad postavis Korg Pa1xPro i Korg Triton Studio i videces koja je razlika izmedju Proela i Spydera ![]() Ultimate Apex+
Marco Promijenjeno od Marco7 (27.05.2009 u 09:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam kako je na spideru,ali na Proelu sam svirao jedno vreme jako je davno to bilo Xp10,M1 i Alesis Quadrasint Qs5 6.5 oktava,M1 i a pogotovo Alesis je tezak i nikad nisam imao problema,a sada sam u principu zadovoljan sa Spiderom a i sviram samo na pa800,ko to zna vise u principu sve se svodi da bude posla i para a posle za stalak cemo lako.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja koristim Quik lok
![]() ![]() Dodato: Ne znam,zašto administratori sajta ne rješe problem pojave smajlića,prilikom primjene znakova interpunkcije.Onda ispada,kao da se u postu nekome podsmijvam,što,zaista,ne želim.Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (27.05.2009 u 09:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hahaha udaris dve tacke pa razmak
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kollege evo ja zivim u nemackoj i tu kosta spider pro 180€ sa cetiri roga itorbom i pecaljka za mikrafon ja kupio pre dva meseca spider i nikako nisam bio zadovoljan mnogo se ljulja i po gotovo kad sviras u kafana i pocnu da igraju svaki sekund cekam samo da neko samo malu gura i ide ti oprema u k...c
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto,sve je to stvar ukusa!!!
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |