|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hahaha udaris dve tacke pa razmak
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kollege evo ja zivim u nemackoj i tu kosta spider pro 180€ sa cetiri roga itorbom i pecaljka za mikrafon ja kupio pre dva meseca spider i nikako nisam bio zadovoljan mnogo se ljulja i po gotovo kad sviras u kafana i pocnu da igraju svaki sekund cekam samo da neko samo malu gura i ide ti oprema u k...c
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto,sve je to stvar ukusa!!!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Doduse sve je stvar ukusa i ko sta voli, medjutim imao sam brdo stalaka za klavijature nema gde nisam radio od satora na livadi do hayata. Ocu da kazem da jedan klavijaturista koji se bavi profi ovim poslom trebalo bi da ima vise stalaka pa sve u zavisnosti od tezge nosi stalak. Sto se tice Proel stalka (tronozac) 3 komada sam promenuo, odlican je stalak al dok je nov lepo je zamisljen al jeftino uradjen (bar neko moje misljenje i iskustvo) vremenom odlaze srafovi i plastike pa se sav iskrivi i pocinje da se klacka, medjutim on je pogodan da ga covek jednom namesti na neku odredjenu visinu i da se ne cackaju srafcici inace ....... desilo mi se ko za baksuz na jednoj svadbi da sam G800 tad podizao na pola sata kako sviram tako klizi dole (pa zamislite taj p...rno film 12 sati tako traje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Postocsam promenio sve stalke o kojima smo pricali vec dve godine sam se zadrzao na Spyder Pro modelu i necu ga menjati sigurno dok ne izadje nesto provereno bolje a sto se tice visine o mu je jedini nedostatak!Ja imam dva metra i zamisli mene sa dve klavijature kako to izgleda ali dobro navikao sam ali i za to postoji resenje,obicni SPYDER bez Pro je visociji za nekih 14-15 cm jer mu nije noseci stub pod velikom kosinom kao na Pro modelu i kome se kratak Spyder Pro neka proba samo Spyder i to je to!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D