|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolega Zeko pokusajte sa "system restore" ....uradite system restore i vratite komp u vreme pre nego sto ste instalirali taj prog. Iz licnog iskustva tvrdim da system restore prehebe te sitne viruse u 80% slucajeva a nakon system restor-a ubacite neki od gore pomenutih antivirus programa i skenirajte komp.
Ja vam preporucujem Rising Antivirus 2009 koji je takodje besplatan |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fable za ovaj koristan post: | zeko (01.06.2009) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kaspersky i NOD32, malo se potrudi i nači ćeš cijeli prg na netu...NIkad nisam imao bolje programe od tih, a to čujem i od pouzdanih informatičara...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala..
@fable, kako se radi system restore..?
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Start>All programs>Accessories>System tools>System restore...
To je u biti vračanje kompa u prošlost..pojaviće ti se kalendar i označi datum na koji hoćeš da te vrati,dakle označiš onaj datum kada još nisi imao virus,pa next i to je to...
Sledeći član vam se zahvalio b.o.Y.c.h. ČK za ovaj koristan post: | zeko (01.06.2009) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
@ boych, hvala ti!
![]() napravio sam restore, za sada valja, vidjet cemo kako ce se dalje ponasati..
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da bi se trebao zahvaliti i kolegi Fabletu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Istina, ali ako se vratis par postova unazad, vidjet ces da i tamo stoji hvala za sve do sada..
A hvala i tebi sto si mi korektno i uljudno skrenuo pozornost na mogucu pogresku! ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|