|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala..
@fable, kako se radi system restore..?
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Start>All programs>Accessories>System tools>System restore...
To je u biti vračanje kompa u prošlost..pojaviće ti se kalendar i označi datum na koji hoćeš da te vrati,dakle označiš onaj datum kada još nisi imao virus,pa next i to je to...
Sledeći član vam se zahvalio b.o.Y.c.h. ČK za ovaj koristan post: | zeko (01.06.2009) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@ boych, hvala ti!
![]() napravio sam restore, za sada valja, vidjet cemo kako ce se dalje ponasati..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da bi se trebao zahvaliti i kolegi Fabletu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Istina, ali ako se vratis par postova unazad, vidjet ces da i tamo stoji hvala za sve do sada..
A hvala i tebi sto si mi korektno i uljudno skrenuo pozornost na mogucu pogresku! ![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Za svaki slucaj mozes skinuti sa net-a program CLEANER.
Ne kosta nista a vrsi posao 100% kod brisanja programa ovoga tipa sto si pomenuo. Ovaj sto si skinuo i njemu slicni se nud kao antivirus ili skener virusa a u stvari kada kliknes na to, instalira se i ne da ti mira sa opomenama i pocinje komp da zeza .... Ovo je samo jedna od mogucnosti ,ali mozda si i sam skroz resio situaciju ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Gega..za sada sam rijesio..Jel to mislis na C Cleaner, tocno tako se zove..
Ma da,pravo takav virus kao sto si opisao...
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Momcino,probaj sa programcicem Revo uninstaler.Ja sam ga instalirao i pronasao mi je jednu gomilu zaostalih fajlova koji su ostali na disku nakon deinstaliranja raznih programa u proslosti.Mislim da mi je oslobodio disk za nekih 1,4 GB.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|