|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
hahahahahahahahhahahahahaha
![]() cast mi je biti na ovom sajtu..... Neki ovde vise zaradjuju od Colica.... ![]() Bolje bi bilo da se tema zove KOLIKO BI VOLELI DA ZARADJUJETE...
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
makikorg slazem se sa tobom,heheheheh
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
ne mogu konkretno odgovoriti jer cijena nikad nije ista kad su u pitanju svadbe ,rodjendani ili obicne zurke,prvo se gleda tko te zove da sviras ,drugo odmjeris iz kakvog je staleza slavljenik(npr svirao sam svadbu reprezentativnom fudbaleru Slovenije Vugdalicu i nije mu uopste bilo skupo 6000 maraka-tad je bila marka pa nas je pocastio sa jos po 200 maraka svakog clana a bilo nas5+Halid Beslic,Maja Marijana-Vili Resnik-Osman DŽiho,naravno oni nisu bili u cijeni moga benda),trece koliko ima pozvanih gostiju i cetvrto najbitnije koliko si usposobljen da kvalitetno odradis tu svirku odnosno koliko imas posla da bi mogao diktirati cijenu.eh sada da li je neko nosio baksis kuci u vreci kao sto sam nekadaa ja za vrijeme nase juge,pa mi zena kaze gledaj dosla vreca i hlace a tebe nigdje nema(kostur)a sada smo u bendu ja i moj sin Mirza i furamo midije i matrice i nemamo vise vrece nego imam jedan DŽEPIC na kosulji i nosim kuci baksis jer i ja sam nekada bio poznati muzicar a eto sada hebeni aranzerist koji ipak zna svoj posao.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
@Makiorg ovde na sajtu imam mnogo njih koji zive u inostranstvu i te cene koj su napisali su za tamo realne,ja sam nekoliko puta preko svirao svadbe preko i cifre su bile 4 puta vece nego tu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
|
@svrakan
Jesto to ali je i zivot preko daleko skuplji, a za uslove rada da ti ne pricam. Maratonske svirke! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kao kod kuće
|
Ma znam ja to,ali nekima tu nije jasno,ta lova je tu ogromna, a tamo kod vas prosecna zbog standarda i skupljeg zivota.Pozz svima,bitno da ima posla,jer kad posla ima ima i para.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
Jel smiješno mojih 1000 eura ?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
Citat:
![]() -znas li da je beograd najskuplja prestonica u evropi?? -znas li da se stranci krste nasim cenama??znas li da postoji monopol u srbiji? -znas li da je zejtin ovde od 94 do 115din a u londonu 74din? -zasto svi imate predstavu tamo napolju je skupo a ovde jeftino??? -u braceloni u ZARI dzemper je brate 12e!! u novom sadu u bazaru 30!!! da ne davim dalje.. -ili subotica nije u srbiji ![]() pa kako mozes nivelisati cene ovde i napolju, ta lova ni ovde nije nista..a mos misliti neko ko svira ili radi za 1500 din ceo dan? boze kako ljudi ovde zive uopste |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kao kod kuće
|
Maki ovo si rekao sa podsmevanjem,a ne da ti je drago kao sto si pisao,i jos sada bockas,sa osmehom,mislim da bi trebao spustiti malo loptu.Samo opusteno.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Odomaćeni član
|
Tako je,smirimo se malo
![]() Evo sljedeća svirka mi neka pričest, za 100evra, ako ne dobijemo nešto pored toga, ići ćemo kući svako sa 50evra i bićemo razočarani sa malom cifrom, tako je kod mene...Nije da smo uvijek zadovoljni, al dakako ne treba se podsmijavati...
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|