|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ljudi jeste vi u pravu sve to stoji,ali koliko sam razumeo njemu krci kad snimi a ovako je sve dobro sve je jasno krci mu zato sto pojaca vise nego sto bi trebalo i prejak mu je signal na ulazu onda,kad snimas moras smanjiti klavijaturu da ti ne ulazi u crvenu oblast kad snimas (SOUND FORGE) ,i naravno ono podesavanje na kompu LINE IN namesti da ti snima...
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi otisli ste od teme.Ponavljam,krci i zuji mu snimak,a ne razglas.Odgovore je dobio,a i Mimiki je sad lepo odgovorio.
Ako hocete da raspravljate o uzemljenju ,sustanju,zujanju i ostalim stvarima tog tipa otvorite posebnu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja mislim da uopste nisam offtopic.Kad se proverava neki kvar(problem),ide se sistematski.Lepo sam napisao sta je najcesci uzrok brujana,audio kablovi,instalacija i setup soundkarte.Ja licno tipujem na kablovsku audio konekciju i setup soundkarte,tj podesavanje ulaznog signala(gaina).
Pozz P.S.I ja jos jednom sugerisem da se nikad masa ne izolira a vi kao moderatori trebate da obratite paznju na pogresne savete,pogotovo kad se radi sa strujom koja moze nekome ugroziti zivot.Savetuje vas kolega koji ima diplomu iz elektrotehnike i sve sto sam napisao je dobre namere.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|