|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam ja isti problem i obratio sam se administratorima i ljudi su mi sve kulturno odradili tj spojili su mi dva moja profila u jedan, znaci obratite se administratorima i nece biti nikakvih problema , ljudi ce vam pomoci!
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ alen248
Nije to problem koji kolegu muči...on hoće na jednu e-mail adresu da registruje više korisničkih naloga pa me zanima samo kako mu je takva ideja pala napamet...svuda na svetu se podrazumeva jedan username jedna e-mail adresa ali izgleda da nije baš svuda tako... @ mimiki To što pokušavaš ne može i neće moći nikad baš zbog čestih upada i problematičnih naloga...možeš otvoriti jedan nalog i to samo sa e-mail adrese koju ti je internet provajder dodelio...free adrese više neće biti moguće koristiti...nadam se da si me razumeo? |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma nisam hteo to,hteo sam s drugim mail-om normalno da ne moze s jednim mail-om,pokusao sam s nekim drugim ali ne moze jer su kako pise FREE .A ovo sam spomenuo jer se ne razumem u te IP adrese pa kontam da pise s kog kompa je otvoren nalog pa da onda vi vidite kod sebe da ja imam dva naloga.pokusao sam da mu otvorim s guglovim,yahoo-ovim,hotmail,ali nece nijedan jer su free,ne znam kako meni radi s hotmail-om
Dodato: razumeo sam rolandinjos sve ![]() Dodato: i da pitam jos nesto da li to znaci da cu ja morati da menjam mail u svom nalogu?
Promijenjeno od mimiki (07.06.2009 u 13:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|