|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Ma kako nije dosta, moze se izgurat matura sa toliko repertoara. Ali evo ti prijedlog kako sam ja trosio vrijeme kad je repertoar u pitanju: napravis rulet ples i tu ubijes najmanje sat vremena pa onda napravis takmicenje maturanata u pijevanju i nesto sl., vjeruj mi i njima ce biti interesantno a vi ubijete koji sat svirke!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
samo ih dobro zagrijete,dignete ih na noge pa im taj svoj repertoar dva tri puta ponovite i eto ga.svirka pukla i jedno iskustvo iza sebe,
NEKAD SE MORA POCETI-samo hrabro |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
Pa brate bice vam dovoljno i repertoar od 100 pjesama...valja to ispucati,heh! Samo naprijed! A evo imas i lijep prijedlog od kolege Alena! Bice zanimljivo vama a i njima!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
Ja sam poceo sa 40(nepitaj kako),tako da je tvojih 150,tj. 120 uvezbanih vise nego dovoljno,to ti je oko 5-6 sati svirke u zavisnosti koliko ste sposobni da razvucete pesme.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
jako bitna stvar je poredati pjesme, ili ih uvezati u "mix"....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Donator
|
ma dovoljno su te 120 samo probajte da dobijete dobar ton i da delujete sigurno u sebe sa ponosom i stvar je resena.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Svaku svirku možeš vrhuski da odradiš i sa 50-tak pesama ako umeš publici da nametneš repertoar...a vi sa 120 možete da ih oderete...
![]() Samo hrabro i bez kompleksa...kako inače da stekneta iskustvo ako ne krenete ovako,ako budete čekali da nakupite više repertoara može se desiti da zaboravite i tih 120...tako da...samo hrabro...
|
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2007
Downloads: 270
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Hvala svima na podrsci i savetima,jednostavno malo trema ovo ono,ko zna kakva ce biti gospoda maturanti i tako to....
Sad ako bude narucivanja jbg sta bude bice,al ima jos vremena svirka je 4 jula. Evo ako sme dug post ovo je odprilike sta smo do sada uradili: Ej Branka Branka-Toma Zdravkovic Cm joj Rado joj Radmila-Miroslav Ilic G Jedna reka u mom kraju-Milan Babic Fm Suzo moja Suzana-Dusko Kulis Cm Ugasila si me-Dzej Gm Gde si sada leptirice moja-Kemal Malovcic Am Ja volim majko ciganku-Zika Nikolic G Kad sveca dogori-Jasar Ahmedovski Dm Jednoj zeni za secanje dugo-Jasar Ahmedovski Am Jos te volim-Jasar Ahmedovski Gm Moj Bagreme beli-Jasar Ahmedovski E Kako mi nedistajes-Haris Dzinovic G Secas li se kad smo klinci bili-Milance Radosavljevic B dur Hej ljubavi u dalekom gradu-Halid Muslimovic A mol Gospodin-Savo Radusinovic G dur Ja stalno pijem-Djani A mol |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 38
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
Citat:
)
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|