|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
E,moji decaci!Dobro dosli u surovi svet muzike na Balkanu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma bio sam nikakav, totalno razocaran, ali kad su mi starije kolege pocele pricat sta se njima dogadjalo, rekao sam sebi, moglo je i gore
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma desava se cesto da ne bude ali se najvise iznerviram kad ocekujem i na kraju nista...ali milion puta kad idem negde znam da se necu opariti pa se posle ni ne nerviram....
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto se baksisa tice, potvrdice stariji i iskusniji, jedino pravilo je da nema pravila. Prosle godine sam pogodio svadbu, gazda je platio koliko smo trazili a gostima rekao da je muzika placena i da se baksis ne daje. Nama nije zabranio da uzimamo ako neko da, ali je napomenuo da se ne nadamo baksisu. Uzeli smo skoro 600 evra baksisa preko pogodbe, a da su nam narucili mozda dvadesetak pesama u toku celog dana, uglavnom smo program svirali. Samo je bili ono "brate, samo veselo, teraj Harisa sve sto znas" i slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
pozdrav,hajde da se i ja malo pozalim
![]() imam 15 god i sviram vec duze vrijeme...svirao sam mnogo puta na nekim manjim veseljima ali me oduvijek kocila klavijatura...otac kad god hoce da kupi nesto iskrsne..sad zadnji put sam dao 700KM(350 euro) za staru yamahu psr6700,koja na se sebi nema nista..ima zapravo samo da se pravi ritmovi i snimaju na disketu..al hajd da se mogu bar praviti prelazi i varijacije,neg samo ritam i udri....al jbg nadam se da cu nekad kupiti bilo kakvu kljavu na koju mogu nabaciti kakav ritam...da sam ja kupio tu klavijaturu nebi se zalio,ali rekao sam jednom svom rodjaku da mi nadje u njemackoj i frajer samo javlja kupio sam ti klavijaturu..hajd reko on je muzicar zna on,a kljava ko nista da izvinete...i sad nemam volje za svirku..imam nekog pjevaca i imamo brdo ponuda ali nemam sa cim da sviram..jbg..da ima bar da se iznajmljuje kakva kljava ali nema ni to ![]() druga prica: cetvrtak 18. ovog mjeseca,dosli moj pjevac i ja da sviramo na otvaranju nekog turnira..i taman kad smo trebali mi da sviramo,tonac sprzi visoke na kutijama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
u ponedeljak polazem krivicno nisam otvorio..jbg
pre neki dan asistentkinju iz prekrsajnog prava i prava privrednih prestupa sam opsovao, sad ko zna kad cu poloziti od 4 uradjena zadatka uradim sva 4 na 4 lista i dobijem 5 znam da mi ne mozete pomoci al ajde bar da kazem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|