|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#28 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.05.2009
Mjesto: Niš - Trošarina
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini
Interesi: Muzika i Ples
![]() |
![]()
Zdravo svima,
evo i ja da se pridružim ovoj diskusiji....... Po mome mišljenju je novi pravilinik uredu, samo pojedinačna pravila su malo - kako da se izrazim - evo ovako: glupa. Evo da ih navedem: Ne šarenite poruke: Ja mislim da svako može sam da odluči, da li hoće dvadeset ili samo dva smajlića, da ubaci u svoj post. Evo upravo sam dobila primedbu, jer sam imala 6 smajlića a samo 5 su dozvoljeni...ako to nije glupo onda neznam nija. Takođe mislim, korišćenje boja isto svako sam treba da bira, jer ako Administratori nama naređaju, koliko smajlića smemo ubaciti, i koliko smemo šareniti tekstove, onda mogu odmah i za nas da pišu postovi u forumu, tako da niko nemože ništa pogrešiti. ![]() Pazite koga ispravljate i kome govorite kako nije u pravu: Lepo je, što se brinete za to, ali po mome mišljenju je i to bez veze, jer ako sam ja primer radi 100000% ubeđena, i sigurna da neko na forumu nije u pravu i napišem toj osobi, da nije u pravu i posle ispadne da ja nisam bila u pravu, jesam li onda prekršila pravilinik? Jer stoji da smemo samo da ispravljamo ako smo 100% sigurni........ ![]() Bez MIDI fajlova: Po čemu to? Lepo je i to, da vi hoćete da se više vezba, nego da se puštaju MIDI-fajlova, ali ipak mislim, da je upotreba MIDI-fajlova svakome svoja lična stvar. Ako neko misli da ne može bez onda je to njeogova odluka i zato ja mislim da je ta zabrana glupa. Mislim da bi trebalo da je dozvoljeno ostavljati MIDI-fajlove ovde. I onda nek svako sam odluči, da li ih hoće skinuti ili ne. ![]() Isključite CAPS: Vi to smatrate vikanjem i dranjem, ali to ne zavisi o tome dali je napisano velikim ili malim slovama, već zavisi o tome šta je napisano. Ako ja napišen primer radi "TI SI BUDALA", onda ja to smatram vikanjem ali ako napišem na primer "HVALA" onda ja to smatram kao veliku zahvalnost a ne dranjem. Ja tako mislim, neznam kako je sa vama. ![]() Ne komentarišite rad Moderatora: Što, dali se bojite loših imidža, ili znate sami, da su neki stvari (na primer podela Banana, bez dobrih razloga) od vas glupi, pa zato nećete da to svako zna?....... ![]() Mislim da sam dosta napisala o svojim mišljenjem, da li sada neko deli moje mišljene neznam i ne interesuje me. Ako dobijem Bananu i to me briga. Pozz Aleksić228 |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|