|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#29 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() Slušajte, sad je dosta rasprave oko pravilnika. Pravilnik je jasno napisan i za najgluplje i ovdje je Sveto pismo. Nema tu više nikakvih promjena i prepravaka. Kome se ne sviđa, ne mora biti član i nek odleti odavde. Neču više da čujem i jedan komentar na pravila. Sujestije su OK, ali pametne i s razlogom. Taj pravilnik smo sastavljali i mučili se oko njega, da bi sad par novaka tražilo kruha povrh pogače. I na kraju, Vlajko bez obzira što si stari član, nemoj si misliti da imaš zbog toga neki protektorat. I ja sam član od 2005.-te, al sam ovdje svaki dan, a ne svako prestupno ljeto. I ja prvi kao član YU-MIDI Teama neču dopustiti da se ovdje ponaša tko kako hoće i kritizira nečiji rad a nije pridonio za boljitak istog što je pod noktima crno. Zato, pojedinci jezik za zube. ![]()
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|