|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
moguce da si u pravu drug milnik ... zavisi sta on vidi il ne vidi na monitor ...
zeljko: kad palis pc, jel dodje barem ona prva slika na monitor sa dizajn marke od monitora ili pc .. na primer: belinea, ili siemens ili ... ? ako ti se to vec pojavi a kompa nece dalje onda ti je to sta sam ti ja reko, prob sa mainboard bios ako ne onda izgleda stvarno nesto ne stima sa monitor ... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Napajanje 100% Tako je i meni bilo, s tim sto mi je iz kucista culo k'o da radi traktor, pa sam morao sakom da ga utisavam, hehe. I isto mi nije slika htela dolaziti i po pola sata, dovoljno je da se prasina uvuce u napajanje i da krene da zeza, ja se nisam smirio, bilo mi mrsko da menjam, i koristio ga takvog kakav je, e onda se nakraju poceo topiti neki silikon od vrucine tamo gde je cooler itd... to je bio zadnji znak da ga promenim. Svako napajanje ima svoj radni vek i preko toga se mora novo uzeti. Ako se iole razumes u PC uzmi ga i zameni sam, nije nista komplikovano, i to uzmi najjace napajanje sto imaju, i mozes opet terati po starom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
RAM memorija ti je na izmaku,najverovatnije....Nije do napajanja...Napajanje ili radi ili ne,kada crkne smrdi iz kucista,ne radi kuler,znaci komp radi tiho,a po svemu sudeci kod tebe nije to....Kazi mi samo jel se cuje kad upalis komp da ocita RAM memoriju,onaj kratak pistavi zvuk kad upalis komp?Ako ga nema ili non stop pisti,onda je RAM...Nije totalno crkla,ali je pri kraju...Nekad se desi da tako zeza po mesec dana,a onda nastavi da radi bez problema i po dva meseca...Probaj da stavis drugi ram pa javi kako je...Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ljudi citao sam sad sta ste pisali mislim da nije monitor a nije ni ram memorija jer kad uspijem da pokrenem windows onda sve radi kao i prije a ako ostavim kompijuter neko vrijeme on se sam ugasi sto je normalno iskljuci i hard disk i onda ponovo isto sranje nece da podigne windows nego ostane crna slika i onda moram sve izpocetka palit i gasit vise puta na kablu od struje dok ne uleti opet,kad sam uspio pojavi se opet slika i windows i hard disk svjetlo ono zuto i onda nema problema opet ide mislim da je nesto tu problem nece da pokrene hard disk sve ostalo radi.Pozdrav svima i hvala vam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.06.2009
Mjesto: zagreb
Downloads: 65
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
Ako ti se monitor uopče ne pali kad pokrenes komp onda to je 100% napajanje jer sam i ja imo taj problem da moram par puta ugasit komp iza na napajanju dok nebi proradio..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Na kakvo napajanje mislite drugovi,da ne mislite na onu malu bateriju u kompijuteru ili
Promijenjeno od zeljko (01.07.2009 u 18:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Napajanje (PSU – Power Supply Unit) je pretvarač koji od naizmenične struje pravi jednosmernu!
"Napajanje" snabdeva strujom tvoj kompijuter! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|