|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ovako,majstore :
Importuješ ritam u SW editor; Dodato: Zatim će ti se otviriti poredan ritam po trekovima(odozgo prema dolje)Bubnjevi,pa ispod bas,pa slijede ostali trekovi(acc 1,acc 2,acc 3 itd.)Kada dva puta klikneš lijevim tasterom miša na bilo koji trek otvoriće ti se novi prozor(tabela)u kojem imaš(odozgo prema dolje)pan-panorama,exp.-expresion,reverb i chorus.U poljima,desno od ovih oznaka su vrijednosti iskazane od 0 do 127.Ti trebaš vrijednosti panorama na svim instrumentima podesiti na 63,ako želiš da ti izlazi isto na obje strane razglasa.Mislim da sam bio dovoljno jasan ovaj put.Dakle,kad otvoriš SW ne ideš na style convert ili song to style convert,nego na style editor.Ako nije ovako u tvom SW-u,onda skini sa neta SW XT,besplatan je,i ja sam ga skinuo sa neta.Naravno konfiguracija ti mora biti podešena na KORG PA 80.Pozdrav i srećan rad! Promijenjeno od makso68 (29.06.2009 u 22:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
eto,vidis,sve je to u redu samo na mom SW se ne pali ta druga tabela pritiskom duplog klika na neki track...znaci,bio sam u pravu,novi SW xt,za razliku od starijih modela ima ta dodatna podesavnja...
e sad, s obzirom da sam ja na dial up-u za skidanje tog novijeg ce mi trebati izmedju 5 i 10 dana,zato sam i zamolio za uslugu... u svakom slucaju,hvala ti puno !
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
O.K,ako je tako pošalji mi ritmove,pa ću ja to odraditi.Stavio bih SW XT na download,ali ću popušiti bananu od ovih gore.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Darko mislim da je vreme pa promenis provajdera
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ok,makso,hvala,poslacu ti. nema puno,samo jedan ritam...
@marco7 - show je na dial up-u...to uopste nije za nervozne tipove ! koliko sam puta bio na ivici nervnog sloma...mada ima to i svojih prednosti...popijes kafu na miru dok se otvori stranica ![]() ![]() Dodato: makso,nisi uspeo ovo da resis,evo sad sam isprobao ritmove,sve je isto ko i pre. ![]()
medino bend Promijenjeno od medino (04.07.2009 u 12:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|