|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
cim ih ima puno znaci da su dobri i zato drze cenu,ovi modeli sto ih ima manje to su uglavnom modeli od kojih ljudi beze i covek kad kupi takvu klavijaturu i hoce da je proda ubrzo gubi dosta jer on mora da spusti cenu jer nece niko da kupi (npr Roland E50 koji ja imam platio sam ga 1050 eura i posle godinu dana ne mogu da prodam da ga prodajem za 600e jer za sad nije prilagodjen za nase potrebe i jos nije afirmisana klavijatura),ja sam pre koji mesec trazio TR-a dugo i ispod 700eura nisam mogao da nadjem i na kraju sam kupio za 700e s ramom,svi znaju sta je TR za nase prostore
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Hvala svima na odgovorima
![]() Ja mislim da ne treba da ga prodajem ispod 700...Pre sam imao Korg PA50(nov sam platio 950),imao sam ga godinu dana(a cak je bio i udaren malo),pa sam uspeo da ga prodam za 550...Mislim da klavijatura u ovakvom stanju(u kakvom je moj TR)ne moze da se proda za male pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Momci,
ajde malo smirirte strasti, ovako se može do unedogled ![]() @Atanackovic, moj savjet, ako su ti novci hitno potrebni, onda tu nema puno razmišljanja, moraš jednostavno ići ispod cijene koja je na tržištu ( 600 - 650 Eura, barem kod nas u Hrvatskoj ) Ili ako ti ne trebaju hitno novci, stavi u oglas, sa nekom prihvatljivom cijenom recimo 650 Eura i čekaj mjesec dana, ako ne ide polako spuštaj cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Ma nije mi hitno...planiram da uzmem M50-73...Treba prvo da skupim pare koje treba da doplatim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ako budeš čekao,dobićeš još manje za nju.Kod nas,u RS je 750 evra nova,a Lee se može nabaviti i za 400-450 evra polovan(u odličnom stanju,sa 64 MB RAM-a,kao kod TR-a)Imao sam i Lee i TR-a,oba su imala 64 MB RAM-a,tako da nisam osjetio nikakvu razliku,osim u boji karoserije,naravno.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|