|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Na kakvo napajanje mislite drugovi,da ne mislite na onu malu bateriju u kompijuteru ili
Promijenjeno od zeljko (01.07.2009 u 18:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Napajanje (PSU – Power Supply Unit) je pretvarač koji od naizmenične struje pravi jednosmernu!
"Napajanje" snabdeva strujom tvoj kompijuter! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
milanchesow hvala ti na odgovoru samo kad bih ja znao sta je to hehe(psu-power supply unit) i dali se to moze sam da mijenjam i kako izgleda to .Pzdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Evo ti video ,pa vidi sta trebas da radis!
Mada ne mora da znaci da je napajanje! Promijenjeno od milanceshow (01.07.2009 u 18:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
milanceshow hvala tipuno jos jednom,probat cu i to ali tek na kraju,znaci koliko sam skuzio to treba komplet promijeniti i novo stavit,vidjet cu ako je to i ako se isplati onda cu ga mijenjat.Puno lijepih pozdrava svim kolegama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Kako ti se druze ne isplati, napajanje sve sa kulerom kosta cirka 15-ak evra, i zamenis ga sam. Bolje nego da upropastis ceo racunar, tek ti se onda nece isplatiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Moze Zeljko da ti bude i HD na izdisaju i kod mene je bio isti slucaj dok se jedan dan nije hteo sistem vise da podigne uopce.Novi disk i stvar radi ko singerica sto naravno ne mora da znaci da je slucaj i kod tebe .Na tvom mestu nebi kupovao nista dok ne instaliram sistem na novo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|