|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
Citat:
Druže kao da sam ja pisao pod tvojim nickom, sve tri su za "ukidanje s' nogu", samo bi na njih još dodao i Šabanovu "Tri bokala za tri druga"(trojica nas u ekipi), pa recimo "Pusti majko još večeras" od Meha Puzića, a ako je i pjevačica u orkestru onda od Snežane "Vratiću se tamo" ili "Bekrija" i "Veseljak" od Bekute mada kad bolje razmislim volim i "Skeledžijo na Moravi", "Vodeničakra", "Sve behara i sve cvjeta", "Plastim suvu travu", "Povela je Jelka dva konja na vodu", "Beogradski mali pijac"... P.S. Sad Vam je jasno što u vrijeme ove recesije sve rijeđe idem u kafanu
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
Meho Hrstic - Svako zivi kako zna i ume.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
|
Od muskih Saban Saulic - S namerom podjoh u veliki grad, Savo Radusinovic - 16 ti leta bese i Rade Saric - Na kapiji zena! A od zenskih Jelena Brocic - Bele rade i od Zorice Brunclik - A tebe nema. Narucujem i placam...
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.05.2010
Downloads: 27
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
volim svog kuma punooooo
,i onda večinom izlazim đe on svira onda naručujem Đe si kume moj-od baje kninđe onda plačem ako sam pod gasom
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
U poslednje vreme Ivan-Dosao sam da te zenim,apsolutni hit!
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|