|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Dellboy
Pa ne ides na giljotinu da stavljas povez na oci. Takodje,od "zastitne opreme" zaduzit ces i kesu za povracanje. ![]() A ispod oka gledaj stjuardese. Putovao sam avionom,nekad davno,i nisam imao strah.Medjutim,cini mi se da bih ga sada malo imao.Ali ko zna.... Najbolje sam se osjecao putujuci u spavacim kolima-zeljeznicom. Ali i to do momenta dok nisam saznao,koliko rakije popiju masinovodje na nekadasnjim relacijama,recimo: Sarajevo-Beograd ili Sarajevo Zagreb. ![]() I sada bih najvise volio da sam pjesak,ali posao je takav da sam cesto u automobilu.Pa i sa njim dozivis na svakoj voznji par stresova,zbog budala. Ali sta ces. Strah od letenja je nesto sto je jace od covjeka i to je psiholoski problem. To je isto kao i strah od voznje liftom,ili strah od zatvorenog prostora. Tesko je to pobijediti,ali cuo sam za slucajeve,da su ljudi i to savladali. A ja se ipak volim drzati cvrsto na zemlji. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|