|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne bojte se drugari,necemo mi to doziveti sigurno.Treba da se izdesava jos dosta stvari i da propadne nacisto svet i mnogo,mnogo ljudi da strada od ratova,gladi,zemljotresa i drugih nepogoda pa tek ce posle toga uslediti smak sveta.Masoni i iluminati (Satanisticki podanici) rade na unistavanju sveta.Sledi i zigosanje koje se pominje u Bibliji od strane istih.Novac nece postojati vec ce biti digitalizovan i sve ce ici preko banaka i kartica tako da ce satanisti imati uvid koliko ko ima para (Nema slamarica).Ugradjivace se cipovi u neki deo tela gde ce biti memorisani svi podaci,tu ce biti podaci iz licne karte,zdravstvene knjizice,navigacija,prisluskivaci itd.Oni ce i izazvati treci svetski rat,radice na tome da bude jedna vera u celom svetu na cijem ce celu biti ANTIHRIST koji se pominje u Bibliji.Pogledajte sledeci prilog:
A sve sto se desava,narocito u poslednje vreme,vodi ka ovome!Nazalost!Mada,ne treba razmisljati o tome,treba voditi normalan zivot i cuvati se od zlih ljudi i naravno moliti se Bogu kao i ne ciniti losa dela,ili bar se truditi da ih sto manje cinimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2009
Godina: 34
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
nisu li bas svjetske vodje oni koji i promoviraju religije, a medju njima i krscanstvo da bi lakse kontrolirali zaludjene mase???
Promijenjeno od E.R.O (05.07.2009 u 22:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
@Rolandinjos....
Nema razloga za brigu,vjeruj mi... Ja sam onaj tip osobe koja se voli baviti ovakvim stvarima i upoznao sam nekoliko ljudi koji nisu bas neki ludi sociolozi i filozofi koji samo kazu neku informaciju da bi skrenuli paznju na sebe. Ovi moji ljudi su posebni ljudi koji citav svoj zivot proucavaju religiju i uopsteno,zivot. Ova tvoja prica mi je poznata,jer sam je vec jednom cuo... Kada sam bio u drustvu tog moga prijatelja,u tom momentu je naisla jedna moja drugarica koja je spomenula ovaj datum i ovu godinu. Moj prijatelj ju je samo pogledao,nasmijao se i rekao da to nije tacno... Znaci smak svijeta se nece dogoditi 2012... Ako malo bolje procitamo vjerske knjige,mislim na vjerske knjige krscana pravoslavaca i muslimana,i ako ih dobro analiziramo naci cemo tamo u njima tacan datum smaka svijeta i tacno vrijeme kada ce se to dogoditi! Mnogi ljudi kazu da niko ne zna kada ce nastupiti smak svijeta??? Ali zasto se ne bi znalo??? Bas se ta informacija treba znati i treba se spremati za taj dan i uopsteno treba biti spreman za sve sto je takve tematike... Uglavnom,smak svijeta nece nastupiti 2012,to je sigurno. I jos jedna cinjenica... Ljudi koji se boje smaka svijeta su oni koji bi da vjecno zive i koji ne cijene svoj zivot,a ljudi koji se ne boje smaka svijeta...e to su pravi ljudi. Toliko od mene!
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Nekome je smak svijeta,kada ostane bez posla....
Nekome,ako je stalno kokuz.... Nekome,ako ga je prevarila zena....itd,itd,itd.... Ovi "smakovi" su gori od "pravog" jer znas da se to ne dogadja svima,nego tebi i jos nekome. A "pravi" bi trebao "svima po spisku".... ![]() @BoleroBend Ja nigdje ne napisah,da smo mi jedini u vasioni. I nisam te skontao,sta si htio da kazes i da li je meni upuceno. Nadam se da nije-pretpostavljam. Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (05.07.2009 u 14:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Boleroband
Šta si vidio? ajd podjeli baš me zanima..
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jedino malo zbunjuju ovi podaci vezani za te kalendare drevnih Maja...malo sam googlao po netu i pronašao dosta pisanih stvari na istu temu...svakako postoje odredjeni argumenti koji govore u prilog toj teoriji o "nečemu velikom" što će se desiti,jer se dosta toga već poklapalo sa njihovim predvidjanjima,mada,kad pogledamo u rikverc nama se već toliko toga "velikog" izdešavalo u poslednjih deceniju dve, da stvarno ne znam da li nas još nešto može iznenaditi...meni i marsovac sad da dodje na kafu ne verujem da bi se uznemirio,još bi mu slatko i vodu ponudio...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa kako ne vidis. citirao sam te, "razni smakovi sveta, marsovci" itd. to mu dodje kao podsmeh el tako?
ako nije izvini, vec sam pomislio da ti kao "glas razuma" mislis tako..e onda reko svasta ![]() hteo sam da kazem, ne tebi, nego, vise u vidu izjave, da je suluda pomisao misliti da smo sami u tolikom svetu nebeskih tela, te da je samo zemlja naseljena. eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
a ja bas tad resio da se zenim...
![]()
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije tacno da su Maje prorekle smak sveta!Ali ce to svakako biti sjajan film 2012!Na internetu postoje strucnjaci koji tumace kalendar drevnog naroda Maja i kazu da je to ono u fazonu nidje veze....Ali da se ne bi ja upustao u dalju diskusiju jel bi dugo trajalo samo cu reci da je 2012 samo kraj jednog od ciklusa...Niko nije rekao smak sveta.To se malo sad pravi marketing varijanta za opasan film koji ja ne znam ni da li je izasao ili tek treba!Toliko o tome.
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Bandžo...tačno je da je 2012. godina kraj jednog ciklusa ali nisi napisao da je kalendar za ciklus nakon ovog potpuno prazan...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|