|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Uhhh
Kao prvo, kolega Mykeli , jeste li koristili nekad T3? Ne zelim ni da vredjam ni da omalovazavam.. ali ne treba choveka koji je postavio konkretno pitanje, cimati i shta ti ja znam.. Chovek je lepo rekao svoj problem i postavio konkretno pitanje.. Ako znate odgovor napishite, ako ne znate, nemojte da trchite, javice se vec neko ko zna... Dragi kolega, da objasnim postupak... Boje sa PC-a na Korg T3 se mogu prebaciti ISKLJUCHIVO putem MIDI kabla... Preko diskete nece moci jer disketa formatirana na PC-u nece moci da se chita na Korgu T3, i obrnuto, tako da ova opcija otpada u startu... Zamolio bih vas da potrazite u Download sekciji "boje za korgT3 sa programom" koje sam davno stavio.. tu imate 4 moja seta i program pomocu kojeg prebacujete boje... Potreban Vam je samo MIDI kabl i spojite MIDI in od kabla (pc) na MIDI Out od T3, i MIDI Ot PC na MIDI in T3.. Na T3 sve tri opcije za Memory Protect stavite na off i mozete pocheti proces... Ako bude josh nekih nejasnoca, slobodno pitajte... Svima sve najbolje, i bez ljutnje... Dodato: Pardon sad sam malo bolje prochitao pitanje.. U SendSX-u morate da izaberete koji uredjaj (tj muzichku karticu) zelite da koristite... Isto tako na T3 u Global-u podesite MIDI Chanel na 01... I proverite kako ste spojili kablove na ulaze izlaze klavijature..... In na Out ... i Out na In... Promijenjeno od samuraj (05.07.2009 u 15:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|