|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: Hollanija-Rotterdam
Downloads: 568
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50
Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori
![]() |
![]()
Momci i djevojke pozdrav svima, iako se nejavljam cesto svaki dan sam po par puta na ovo siteu i upucen sam u vecinu tema. Naravno neke teme koje me podstaknu (dali na ozbijan ili humoristican nacin) da dam svoj komentar to i uradim. Tako i ova tema koju je poceo nas Ronaldinjos me potaknula da dam svoje misljenje .
Posto su taj kalendar velesvjetski arheolozi iskopali iz piramida starih Maja i proucili i nekim poredjenjima doveli u vezu sa dogadjaja iz nase dalje ili bliske proslosti neznaci da je to sve tacno. Tek kada taj kalendar bude potvrdjen identicnim i tacnim poredeci ga sa kalendarom, koji takodje treba da bude iskopan iz piramida, jos starijeg naroda cije ime jos neznamo, u Visokom. Eh onda cu ja da se ZABRINEM!!??. ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od keka (05.07.2009 u 16:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
I da ne dodje smak svijeta unisticemo se sami polako al sigurno vec smo poceli,po meni bih bolje bio smak svijeta,nebih se vise patili.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Procitao sam ovo iz dosade...et malo zanimljivo napisano al u ove gluposti ne vjerujem! Niko ne moze proracunati ni znati kad ce smak svijeta osim stvoritelja-Boga! Ljudi vise ne znaju sta da rade,nemaju vise sta da izucavaju pa kontaju nesto cime ce zacuditi sav svijet,jednostavno smijesnooooo! Boze sacuvaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
@keka
Nisu li Osmanagicu opovrgli sve dokaze da je to uopshe piramida u Visokom
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
da mi je znati koji su to sektasi koji truju ovaj napaceni narod,njih sve treba zatvoriti ili poslati na prinmudni rad.puteva nikad dosta,tu bi bili korisniji.
u potpunosti se slazem sa nim sto je erko rekao,samo Bog zna kad ce biti propast sveta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter
Osmanagicu nisu zvanicno opovrgli njegove tvrdnje,da kraj Visokog postoji piramida. Isto tako,niti on nije ponudio argumentovane dokaze da to jeste tako. Mislim ima tu raznih prepucavanja,i pametnih ljudi,naucnih radnika ali i onih koji bi da bez obzira na sve,da izvuku neku materijalnu korist. A inace,imali smo mi u BiH,tacnije u Hercegovini,u mjestu Gabela kod Capljine i "TROJU".......Tako je tvrdio onaj meksikanac Salinas Prajs.... ![]() Uglavnom,nema istrazivackih radova ove godine,niti se sta o tome govori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter
Situacija oko "piramida" u okolini Visokog je prilicno konfuzna. Najveci broj naucnih radnika iz te oblasti,smatra da je to neka vrsta prirodnog fenomena i ja se slazem s njima,sve dok me neko pravim materijalnim i naucnim dokazima ne razuvjeri. Do sada,osim onih kamenih blokova,cudnog izgleda nije pronadjeno nista sto bi asociralo na postojanje zivota,u nekom vremenu-kao,ljudski skeleti, posudje,orudje,oruzje....itd Inace,nastavak istrazivanja iziskuje veliki novac,kojeg izgleda nema,pa koliko sam upucen tamo se nista i ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.12.2008
Mjesto: G.Milanovac
Downloads: 18
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: DALLAPE 140 BASOVA DUGMETARA
Interesi: . . . . . . . .
![]() |
![]()
Dosli mi neki Jehovini svedoci na vrata
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Tek sam sad procitao temu i ne mogu da verujem da ce opet propast sveta!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
momci, posto svako kaze ono sta on misli, zelim i ja da kazem sta mislim ...
mislim da ne verujem u nista. jedino u sta verujem je logika. ipak pripadam onoj grupi naroda koji ne zeli da vredja ni jednu religiju na nasoj planeti (mislim na vece vjere). postujem sve religije i ako ne verujem u njih. kao sto kaze jedna recenica a vi isto to znate: verovati = nista ne znati ... ili svabski: glauben = nichts wissen imam dosta prijatelja i familije koji su clanovi jehovini svedoci pa su uvek malo po malo pokusali da mene i moju uzu familiju ugovore kako bi i mi bili clanovi te vjere ... rekao sam im bez ljutnje, ali ne mogu uopste pristati na to da me neko ubedi nego sam bog. kad bi ja pristao na ubedu nekog normalnog coveka kao sto sam i ja, osecao bi se da sam prodao svoj mozak i misljenje o nekim stvarima. to ne dolazi u obzir. za mene vazi ova logika: kad se vise njih svadjaju ko je u pravu, ne verujem ni jednom dok se sam ne uverim. znaci hriscani kazu da su oni u pravu, muslimani kazu oni, jevreji takodje itd. ... il jedan laze il svi .... a to vazi i za smak sveta (da se vratim na temu) ... neko nas laze i to kako! ne mislim na clanove ovog sajta nego uopste na sve naucnike, professore i glavne osobe svoje religije. za mene nauka i religija ne pashe nikako zajedno .... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|