|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
A sto bi Emire Bog bio na nebu... i da li je uopste Bog bilo gdje ili je mozda ipak svugdje. Ljudi svasta i u svasta vjeruju pa ne bi bas mnogo trebalo obracati paznju na to. Jesi li ti bas siguran da su ljudi bili na Mjesecu ili je to samo bila jos jedna od bajki u koju smo povjerovali a da nismo u nju posumnjali ni jednog jedinog momenta. Bar tada ne. Na svu srecu u novije vrijeme se ovakve sarene laze ne prihvataju bezuslovno. A to mlacenje prazne slame o smaku svijeta bi moglo da se uzme kao dobar vic ama izgleda da mnogi ucesnici u ovoj diskusiji ne znaju za salu... vrlo su ozbiljni u raspravi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
ma bre nostradamus se napijo sa dzek denijolom pa brbljao svasta , zaboravite na takve gluposti .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Jurij Aleksejevic Gagarin se popeo na mesec 12. aprila 1961...
![]() Pa svako ima pravo da veruje u nesto. ![]() Tvoje je misljenje da je ovo sala kao i moje, ali eto neko ne misli tako i imaju pravo na to. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Emire
Na koji mjesec se popeo Gagarin.... ![]() Mozda je pjevao "Zvijezda tjera mjeseca....".ali tamo on nije nikad sletio,ipak. Nil Armstrong sa posadom Apolo 11....prvi. Kazu da je istina-ja se nisam penjao,da provjerim.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.12.2008
Mjesto: G.Milanovac
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: DALLAPE 140 BASOVA DUGMETARA
Interesi: . . . . . . . .
![]() |
![]()
Sve je to vrliko pitanje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vratimo se mi toj misterioznoj temi...
Naime, jučer sam gledao film "Nostradamus 2012", gdje se govori o toj famoznoj godini kolapsa... Evo, koga ovo zanima neka skine film i vidi, a ne da se "pričaju priče"... ![]()
![]() |
#8 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Smak svijeta će biti samo ako ga sami uzrokujemo.
A to je vrlo vjerojatno da čemo i napravit. Btw, dobit čemo ionako na vrijeme upozorenje iz svemira, ionako sva moderna tehnologija i dostignuća potjeće od vanzemaljske intelegencije. Ima smisla moja tvrdnja, jer ako se osvrnete na povijest čovječanstva kako to da svo ovo vrijeme do unatrag 100 godina smo bili toliko glupi i blesavi, a genski se nismo ništa izmjenili nit mutirali. Zadnjih 100 godina naučili smo upravljati nuklearnom energijom, napravili kompjuter, space flight, nadzvučne brzine leta, stvorili automobile, otišli toliko napred u medicinskim istraživanjima i molekularnoj biologiji i još mnoooogooo mnogo toga. Svo to znanje i ta pamet nije zemaljskog podrjetla. neko nam je sve te tajne prenio i otkrio, al nam još nije dao sve, jer je vidio da smo ludi ko puška i opasni po okolinu, pa nas još uvjek drže na uzdama. A svoje činjenice potkrepljujem samo jednim pitanjem ... kako to da nam je srednji vijek trajao tako dugo i zašto u tom periodu nismo ništa vrijedno spomena izumili. Vjerojatno bi i tamo ostali da se druge civilizacije nisu umješale, i doslovce bi nas kuga pomela samo tako do kraja 20-tog stoljeća. Daj samo zamisli da imamo mogučnost muđuzvjezdanog putovanja, pa mi ljudi kakvi smo bi za 100-tinjak godina uništili univerzum.
![]() Promijenjeno od kreso (26.08.2009 u 13:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|