|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Onda najbolje tokom berbe u nekom vinogradu
![]() Malo dopinga ... pa harmoniku, bajs, violinu i gitaru ... i oderi do ujutru. I neka bude negdje van grada, na selu. Već mi je pun qrac betona i ovih objekata di te svi znaju, poznaju, i di je najore zabranjeno pušenje (ne znam da li je i kod vas stupio zakon na snagu). Samo, nemoj negdje uz Dunav, jer ja kad se nacugam da nebi zaplivo prema Beču ...
![]() Promijenjeno od kreso (10.07.2009 u 19:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ja u Nishvilu udaram mechku, to se zna...
![]() Mozz i tamburu, ali je begesh moja stvar... ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Najbolje da se nadjemo u minhenu,da nebih ja morao ici dole hehehe,salim se ali bih to bilo pravo da se negdje skupimo i da popijemo stogoder i zapjevamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
eto,zaboravih da kazem da ima jedno mesto za spavanje kod mene....
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Pa,ako se vecina slozi da je jesen bolje vreme,ja nemam nista protiv.Jedino je problem opet sto su vec od kraja avgusta svi vikendi puni i svi koji rade svadbe ce biti u frci.Ako je radni dan,nije problem.Ja nisam znao za to okupljanje u Nisu ali cu doci bez problema.200km(2h)je suvise malo da se takvo nesto propusti.Sto se tice Bgd,mislio sam u ponedeljak da odem u Kamp Kosutnjak(ljudi iz Bgd,znaju o cemu se radi).Dobar sam sa tim ljudima a tu resavamo i problem prenocista i parkinga.O svemu tome vise cu znati u ponedeljak kad odem tamo i porazgovaram sa ljudima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
i ja bi dosao, nista ne obecajem nikad unapred, nemam pojma gde cu tad bit il sta vec al volio bi skroz!!! ideja extra! bitno ZA sam!
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Odlična ideja,računajte i na mene,ako budem živ i zdrav.Jest' da mi je malo podaleko,ali došao bih vrlo rado.Pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|