|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 161
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
radi se o pa1x
skinuo sam OS 3.01 i stavio na 4 diskete ubacio disketu #1 upalio klavijaturu pita me ono OK i umjesto OK pritisnem INTRO1 zavrsi instalacija ostalih disketa i isti problem, jel na pravo vrijeme pritisnem INTRO1 ??? znaci nigdje mi nepise da resetuje ROM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Drzi stisnut Intro1 i pali klavijaturu!
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
neće milane, drzim intro i palim pa1x, pita me ono OK i opet pritisnem INTRO i sve ucita i nista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Mozda ti diskete ne valjaju,najbolje je nove diskete.Ja sam imao isti problem da 2 diskete su bile Ok ali treca ili cetvrta nije hteo da je prihvati,zato sto nisu bile u redu.
Probaj sa druge diskete,onda ugasi klavijaturu,ubaci prva disketa u klavijaturu i drzi Intro1 i onda upali,onda mora klavijatura sama da povuce novi sistem iz prve diskete,e sad moras da pazis kada ti pise da ubacis drugu disketu,moras odma da uradis,ako sacekas nekoliko sekunda onda nece isto da ucita sledeca disketa. Probaj opet pa javi. PS: OS folderi moras da instaliras u diskete,ne da kopiras,znaci kliknes dva put na OSDisk1 i ono samo instalira,traje nekoliko minuta dok je sve gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
BaKz
Ti si sa cetiri diskete instalirao samo OS 3.01 a trebas jos sa 6 disketa instalirati i resurse za ovaj OS onda ce sve da ti radi ok ako ti treba pomoc oko toga javi se tu sam da pomognem
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ja dignem sistem ali nece da mi udje da bih mogao instalirati resurse, kada dize sistem pise mi "Loading Factory resources" i tu stane
![]() znaci meni zavrsi instalacija sistema ali nece da ga pokrene ![]() Dodato: Zna li itko jos neku soluciju, instaliram sistem sa INTRO1 i 4 diskete i sve zavrsi i pise "SWITCH OFF AND RESTART" ali kad sve to uradim upalim i opet stane na "Loading factory resources" ??? jel ima jos neko rjesenje osim servisa ???? Dodato: e ovako, pokusirao sam nesta i uspio, izvadim HDD i udje mi u sistem ![]() e sad neznam mozel on bez HDD, sta i kako ![]() Promijenjeno od BaKz (14.07.2009 u 15:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|