|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
svele ! Pokushacu i ja da ti pomognem. Ranije, fabricko ozvucenje imalo KRISTALNE mikrofone. Velicina im je oko 35mm x 7mm, na bas 43mm x 13mm i ton im je bio oshtar/telefonija/ Sada se radi sa kondezatorskim mikrofonima./ najvishe 3 kom u prim i max. 2 u bas. Ukoliko hocesh da montirash dr. ozvucenje, netreba da skidash polu mesece,/gde su potenciometri/ na iste rupe gde su bili potenciometri za Volume i Tone samo ih pazljivo prosiri sprema velicinu potenciometra/ shirina 10-11 mm u zavisnostishitine potenciometra/ i morash napraviti dr.shire drzace za potenciometre. Dakle ! Mikrofoni mogu da budu :kristalni, Kondezatorski, dinamicki/veci su / Pozdrav
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Ja koristim ovo, i za taj novac, za naše bendovske svirke, svadbe i sl. ovo radi PERFEKTNO ! ! !
http://www.thomann.de/gb/the_tbone_t...ser_bundle.htm
|
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 38
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
Koliko od prilike kosta T.BONE TWS16PT sto kazes da radi perfektno.Cuo sam i ja da radi super.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
Koliko ja vidim ovdje pise da je 129 €.
Samo gdje nabaviti to kod nas?? Ne znam jel se moze naruciti i koliko dodju troskovi dostave?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
129 Eura, a najbolje ti je da ako imaš nekoga u Njemačkoj on naruči na svoju adresu, tebi pošalje poštom i izađe te ukupno 129 + 25 poštarine 154eura, tako sam ja, problem je što Thomann ne šalje za Hrvatsku i susjedne zemlje robu pouzećem pa se moraš drukčije snaći.
Pozz.
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|