|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Mesec dana je dovoljno.
Toliko su i drugi slichnog kalibra dobijali. I, momchino, pa5 pomoc nikako nije "dobra formulacija naslova"! 1000. put treba da ponavljam ono shto pishe u pravilniku?!?
#12 |
Početnik forumacije!
|
![]()
[quote=MusicAngel;74030]A ako ti se desava da kad promenis performans da ti se poremete sts-ovi style-a onda ti je verovatno ukljuceno ovamo na desnoj strani "style change", pa ti se promenom performance-a promeni i Style...
Moze mi neko detaljno objasniti kako da namjestim da mi se Style Change ne ukljucuje prilikom podizanja sistema na klavijaturi jer me nervira da ga stalno iskljucujem a nekada se desi da ga skroz zaboravim iskljuciti pa ona ode sve u zbrku...POMOZITE!!!
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Probaj podesiti kako hoes da ti bude nastimana klavijatura! Sve sto ti ne treba pogasi, sto treba upali i onda usnimi u global! Ja sam tako namestio split! Stalno mi je bio do tona A2 pa sam pomerio do D3 i to usnimio u Global! I sad kad upalim split je na D3! Tako probaj i ti! Ne garantujem uspeh ali to je ja mislim jedino resenje! pozz Javi ako uspe!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Jaooo momci,
pa kud opet otvoriste tu temu... Pa stvarno o tome ima poprilicno receno,samo su te teme malo starije pa treba malo dulje i kopat. |
![]() |
![]() |
#15 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U pravu si kolega Svirko
LOCK!!! |
![]() |
Favoriti |