|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
tranzit smiri malo i ti hormone pretjero si da ti nebi
ja sad koju ocito ovde ali suticu, ako imas sta kome da kazes u vezi kulture obrazovanja to uradi uzivo pa da ti neko zube saspe a nemoj mi glumiti ovde nekog profesora vise jer pretjero si ne samo kod mene vec kod i par ostalih a znas da si sam poceo da zajebajes a ako hoces da ti pokazem samo ti reci pa da vidimo ko je poceo sa cim.. Sto se tice bana nepomaze ti jer dok je proxy ovde i na svakoj drugoj web ce se registrovati onaj ko zna ![]() zato sam ti lijepo reko mozes se kaciti sa onim sto nezna ali ne upadaj u pricu u kojoj nemas teksta dovoljno.. Sad smiri malo kao i mi svi i neupadaj vise u teme u koje do sad nisi nijedan pozitivan odgovor dao vec u svakoj temi tvrdis nemoze ovo nemoze ono a to licno ljudi rade kao i ja sto se tice ensemble terca forum u kojoj tvrdis da nemoze a ja je uradio zvuci kao i original.. Nemam sta da pisem stobom ovde samo ne kaci se vise samnom jer ti ja nisam ovi sto neznaju pa da popuste i usute se i nemoj vise da si mi spomenuo nesto sto se tice kulture, obrazovanja, i toga jer prvo kreni od sebe pa onda dalje.. Hajde vise vozdra. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
forum, yumidi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|