|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sejo,brate,to neces ni naci...i ko kaze da nije pao ,laze sigurno....ja sam pao sa 274 km/h kad mi se ovo desilo,nisam bio ja kriv ali eto...u stvari,jesam,isao sam prebrzo,ali covek izleteo sa sporedog puta i cao-zdravo.....
sad imam lakat ko terminator ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
18.VIII 1987 godine (prošlo je skoro 22 godine) sam ušao u škare s Gillerom 125 ccm. Auto (Auti 100) me zahvatio i vukao te mljeo punih 60 metara. Jedva sam ostao živ. Imao sam trostruki vanjski prijelom desne potkoljenice, unutarnji lom natkoljenice, smrskan meniskus desnog koljena i slomljena dva pršljena kičme. Mišić desne noge je ostao visit na žici kraj autobahna. Jedva sam ostao živ, jer dok su došla kola hitne pomoči skoro sam iskrvario. Danas hvala Bogu hodam normalno nakon 4 teške višesatne operacije i raznih presađivanja tkiva, mišičja i kože. Za posljedicu umjesto skočnog zgloba u desnoj nozi imam platinastu kuglu. Ta nesreča mi je skončala veliku karijeru nogometaša jer sam bio jako velika nada. S druge strane nikad više da bi sjeo na dva kotača iako obožavam i dan danas brzine. No kako se kaže, mladost ludost. Sad kad sam bliže četrdesetima više se ne ganjam nit s autom iznad 200 Km/h, a prije sam bio totalni luđak i bio čak i s autom 2 puta na krovu.
Zato momci, pamet u glavu. Lijepo je imati strojčinu i hvatati vjetar, no sitnica i greška koji nit sam ne uzrokuješ može te koštat glave, a šteta je da mladi ljudi na tako glup način ginu.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
A Kreso koja Gilera,koliko kubika?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Enduro od 125 ccm.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vidi, vidi, znači na pravom smo putu da osnujemo MOTO KLUB glazbenika, a ja mislio da sam jedini, baš mi je drago što nas ima.
A što se tiče mog odnosa prema motoru, uvijek oči otvorene, motor uvijek 100% održavan i ispravan, dobre gume, nikada ni kapi alkohola pa na motor, ali znate što znači nikadaaaaa i zna se gdje se može razvući a gdje ne može nikako. Bez obzira što stvarno imam "mirnu glavu" imao sam 2-3 situacije kritične, i to me uvijek netko nije vidio, doduše jedna me sa autom gledala u oči al mi ipak oduzela prednost, sva sreća bez gubitaka, osima klizanja po asvaltu. Ali sam se kao dijete na APN 6 izupadao kao budala. ![]() Jel nas ima još i kad pravimo moto klub, ima na mome terenu još jedan kandidat, a uskoro bi trebao biti još jedan.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|