|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Hvala na savetima!!razmisljam jos uvek,tj,dvoumim se izmedju g1000 i pa50!!za pocetak cu svirati sa jednim ortakom ovako za drustvo,pa ako bude islo onda cu i vise para uloziti!!hvala jos jednom!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
PA50...Kompletniji ti je za razliku od G1000...Cinjenica je da G1000 ima bolju ritam masinu ali uz G1000 bi ti trebala neka solo klavijatura zbog boja, a PA50 se moze napucati da zvuci samo tako...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Izvini ERKOOO a jel ti to pokusavas da steknes status moderatora ili si uvlacis moderatorima. Mislim da je decko lepo pitao i rekao cifru kojku je spreman da plati za odredjeni aranzer. Ako si profesionalac i pre svega kolega, lakse bi mu pomogao da si mu dao neki predlog u vezi klavijatura nego da izigravas moseratora. Kao sto vidis momak je pocetnik i dal je stvarno moguce da vec ima takve teme gde se pojavljuje kolega koji svira 30-tak pesama i koji lepo daje objasnjenje da mu je pa 80 veliki zalogaj a da mu se pa 50 ne svidja... Ako postoji takva tema onda se ja izivnjavam sto ovde uopste i nesto pricam. Nemam nista protiv ERKA ali sam primetio da je svaki njegov post citiranje moderatora. Toliko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|