|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Aj neka bude kako kazes mada znam da na va 3 ne moze os od va5 a ni od va7. Kad se ubaci normalno pri paljenju na klaviajturi ispise VA5 ili Va7 i posle toga zablokira nema dalje.
Bas me zanima sto je onda posebno radjen os za VA7 a posebno za Va76 posto su potpuno iste osim u broju dirki i ona 3-4 tastera vise koja imaju na Va76? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Druze veruj nemam razloga da lazem,radi OS od VA 76 na VA 5,a za VA 3 ne znam,nikad nisam niti video klavijaturu niti svirao na njoj,ali verovatno ne moze jer je ipak najslabija iz VA serije,pa bi i bilo cudno da na njoj moze OS od VA 5,7,76,jer inace koja je razlika izmedju njih kada bi i najslabiji iz serije podrzavao OS najace klavijature iz serije...A verovatno znas da se VA 5 i VA7,76 razlikuju samo po ZIP-u i VariPhrase,sve drugo je apsolutno isto,imaju bas sve iste boje i ritmove,VA 76 nema cak ni jedan drum set vise nego VA 5,tako da je jedina razlika izmedju njih kao sto rekoh ZIP i Variphrase...Za variphrase ne istaliras zadnju disketu i resen problem,a zip se kaci na glavnu plocu od va7 koja je ista kao na VA 5 samo sto je na njoj izbacen kontroler za zip,par cipova i jedan konderzator,tako je to skroz ista ploca kao za VA 7 i VA 76i nema razloga da ne cita OS od va 76,jer je njihova razlika minimalna...Kad bi ih stavio jedan kraj drugog,ne bi primetio nikakvu razliku,tako da je po meni VA 5 idealno resenje i kompromis izmedju G 1000 i va 76,ima apslutno sve od obe serije,a cena dzaba...milina...pozzz
Promijenjeno od Milan$ (04.08.2009 u 18:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Drzite se teme!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Neznam kakve veze imaju opcije sa njegovim Rolandom kad je i sam covjek rekao da je display ne ostecen nego da mu je staklo puklo...ako sam shvatio kako treba.A oko OS-a otvorite novu temu sigurno ce dosta ljudi jos zanimati ili nauciti nesta novo....pozdrav za sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|