|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa sad ćeš je malo teže vidjeti pošto je to stara klavijatura koju su radi sigurnosti zamijenili motifima , fantomima ili tritonima. Koliko znam imao ju je klavijaturista "Psihomodopopa" , Željko Nikolin-klavijaturista pratećeg benda M.škore(vrhunski glazbenik),a viđao sam ih i na live koncertima većih svijetskih grupa. U svakom slučaju mislim da ih nisu mijenjali radi nekvalitete zvuka nego radi godine proizvodnje.
pozz Dodato: http://www.youtube.com/watch?v=4RAVdmCKU3I Majke - Baretov blues (Live,Zagreb, 1998) Ako te interesira probaj na youtubeu pronaći koncerte iz 1997g pa na dalje. Promijenjeno od Vaxter (12.08.2009 u 00:27 sati) Razlog: Izbrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Stara klavijatura pa zato je nema nigde a uz ti i STUDIJSKA.To je radna stanica aranzer..
Znaci radjena za profesionalni studio...Uz to budi siguran da se veliki hitovi JV nisu radili na G800,Yamahama Psr serije ili slicno vec upravo na EMU....Pozdrav Dodato: Kolega ovo sto si postavio nije EMU E4K vec neki praistorijski... Promijenjeno od siemensserbia87 (12.08.2009 u 00:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()