|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@matovicb
Pozdrav Ja sam se registrovao na Yamahinom site-u isa psr s- serijom i sa tyros 1 i 2. Morash otvoriti zvanicnu stranicu i ukucati serijski broj klavijature,jednostavan poduhvat...koji ti ne donosi bash nishta ![]() Osim sto cesh dobiti gomilu ,,Newslater,,-a i informacije koje si mozda i pre toga imao. Ono sto se nudi na sajtu se kao prvo prodaje po astronomskim cenama a drugoi nije neshto posebno osim par megavoice soundova. Jedino pozitivno: Ako se registrujesh dobijash adapter za konektovanje postom( besplatno). Slike tog adaptera sam vec postavio u prijashnjem postu. Cinjenica je da na Tyrosu morash skoro sve sam uraditi po tvom licnom ukusu poshto premalo materijala luta na balkanskom podrucju. Iz tog razlog se Yamaha i manje kupuje kod nas.Inache je jako mocna sprava ,ja i posle toliko godina korischenja otkrivam nove i meni do sada nepoznate mogucnosti. ![]() U svakom slucaju ti je kupovina bila prava odluka, cestitam ![]() Drzi se kolega na ovom sajtu i nachi ces dosta saveta i materijala.. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | matovicb (20.08.2009) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|