|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ma ne znam ja da li je to brljanje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Milance007 slazem se sa tobom 100%!Drugo mislim da je glupo uporedjivati Cortana i Amzu jer su dva sveta.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Nevolim tu muziku ali AMZA je KRALJ!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da Amza je kralj za tallava!Nasu muziku svira smesno isto kao sto bi Cortan svirao njegovu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
E tu gresis Dare,ja sam licno gledao kad je svirao bas to sto ti zoves nasu "muziku"
Znaci to je za njega bila "Limunada" hehe.. A cortan kao prvo on nezna da svira stil amze i da hoce on prvo nezna da radi sa "Pitch Benderom" kao amza... Mislim nista lose protiv cortana,on jeste je dobar i ima tu tehniku brzu,ali amza jebiga zna da svira sve vrste muzike,znaci bugarski,rumunski,shiptarski turski,arapski i naravno srpski.. E to je po meni muzicar kad mu se potrefi neki pijan gost i trazi neki stil od ovih sto sam ja naveo i on ih odsvira i zadovoljava gosta... Mi svi imamo jedno misljene od amze,on svira najvise Tallava stil i taj stil se mnogima ne svidja i mi zato mislimo da je on majstor samo za taj stil,ne to je greska,covek zna da svira sve i svasta,ali jebiga decko si zaradjuje kintu na talava stil... kao sto miki cortan zaradjuje na svoj stil, zato sto i on ustvari samo zna taj stil da svira... Glupo mi je sad da uporedjujemo amzu i cortana hehe,ali bih voleo da se oni dvojica potrefu na neku svirku hehe... Promijenjeno od kabi (16.08.2009 u 02:14 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
nema sanse njih dvojica da se porede,oni su dva sveta.moram da spomenem sad i balkance.oni i coki su dosta stvari uzimali iz nekih ruskih romansi,ili iz nekih starih nasih pesama(cune gojkovic-sonja),i naravno imaju dosta elementata dzeza i drugih vrsta muzike,nisu bili toliko okrenuti istoku,kao amza.zato se oni razlikuju...inace ja slusam i jednog i drugog,da ne bude da favorizujem cokija.pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Kabi za tebe Amza svira opasno srpsku muziku a za mene i vecinu koji znaju kako treba da zvuci taj triler ne.Svira Amza i druge stilove al opet nece takseme nikad da odsvira kao Spiros.I da se razumemo Amza je za mene stvarno odlican i rado ga slusam ali me strasno nervira kad neko hoce da me ubedi kako on svira opasno narodnu i cigansku muziku iz Srbije bolje od nasih sviraca.Ako je to za tebe vrh nemamo o cemu da razgovatramo.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dare 82 za ovaj koristan post: | turbo72 (19.08.2009) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|