|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Veliki ljudi su po prirodi uglavnom mirni i dobrocudni koliko sam ja video.Kad
bi svirao sa Nesom Bekovicem izgledali bi ko komandosi na bini hehe!Mala sala ne zameri! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
Nebi smeli da nam naruce pesmu he he
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pre mesec dana svirali ja i moj kolega zoki jedno momacko vece u paracinu, bilo je tridesetak momaka, ali dobro odabranih, uglavnom vlasnici privatnih firmi iz paracina i okoline. Lik koji pravi to momacko vece je inace nas prijatelj, pa smo mi svirali za baksis i posle pola sata svirke mi smo bili puni love, i tako se nastavilo cele veceri. Negde oko 3 ujutru dolazi lik, ima ga sigurno 2 metra i preko 100 kg, navodno nezadovoljan od strane pevaca sto mu nije recitovao one stihove u pesmi u godini jedan dan i pokusava da iscupa kablove kod mog kolege iz klavijature. Nekako su ga smirili on je izasao i rekao da hoce da udje i da se izvini sto je to hteo da uradi. Prilazi Zokiju i krece da mu sapuce na uvo, uglavnom mu je saputao neke psovke i ostale alkoholicarske baljezgarije, ali ga Zoki kulira i uopste ga ne gleda vec gleda u displej i menja boju za narednu pesmu. Ovaj alkos hvata zalet i kada ga je zviznuo pesnicom u glavu ovaj zamalo nije pao u nesvest. posle ostali krecu da tuku tog alkosa pa se i mi umesamo to je bilo kao u crtanom filmu, polomljene stolice, flase. Razbili smo se od para ali ipak nije bilo bas slatko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|