|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Izglega prelijepo,a vjerujem i da je stabilan.Vjerovatno ima u sebi titanijuma i aluminijuma,kad je tako skup.Ako ne misliš nastupati,ne treba ti,jedino ako hoćeš da upariš boju sa namještajem ili tepihom.Ja ti preporučujem Qick lock X stalak za sa dodatkom za drugu klavijaturu,jeftin je(60-70 evra),lijep i najstabilniji ikad napravljen,ako ga koristiš na ravnoj podlozi.Takav koristi klavijaturista iz ˝Amadeus˝.Čovjek ima običaj i stajati na klavijaturi u toku svirke.Toliko.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo,
malo sam pregledavao neke forume, i mogu samo reći da velika većina nije oduševljena spomenutim stalkom. Ima jako puno pritužbi na nepovoljan kut ručica, koji se ne može mijenjati, zatim, veliki problem je namjestiti pedale u podnožje stalka ( Volume, sustain, TC Helicon.....), i nema mogućnosti ugradnje treće ručice, a i vijek trajanja mu je ograničen. Sve u svemu, po mojem mišljenju, taj stalak ne vrijedi tih 320 Eura. Za te novce kupiš K@M Spyder Pro, sa tri ručice, ili što kaže kolega @ Makso68, kvalitetan X stalak sa nastavcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.09.2008
Mjesto: Koeln / Njemacka
Downloads: 167
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA600 i LE Black-edition
Interesi: muzika, comp. itd
![]() |
![]()
pozzz,
svidio mi se apex ax90 dizajn stalka i variacije podesavanja tj. izvlacenja rucica a i na visini je dobio(120cm mogucnost podesavanja visine gornjih nosaca) u odnosu na starije slicne apex-ove modele... znaci stvar je ukusa i dubine dzepa a sto kaze kolega maxo68: "uskladiti sa bojom tepiha ili namjestaja" hehe, bilo bi fino pa kad bi ipak negdje otisao na svirku a domacini imaju drugu farbu namjestaja, npr. bjelu...hmmmm, ja raspakujem bjeli apex i rijesen problem ![]() zasada cu se pobrinuti za nesto stabilno i funkcionalno... jer dosada sam imao jednostruki "X" stalak i valjao mi je za jednu kljavu al uzeo sam dodatne nosace za drugu pa mi sve u svemu djeluje nestabilno i ljulja pri sviranju i na neravnoj podlozi podmecem kajlice...he he... a sama pomisao da bi se slomio...stvara mi glavobolju...nedo bog ![]() sve u svemu tvrdeci potrudicu se oko speider-pro jer mi djeluje najfunkcionalniji u mnogo cemu, nisam se puno zanimao oko njega ali vidim i sve kolege ga spominju, mnogi ga i posjeduju a i dobar je u visini i stabilnosti sto je meni najvaznije... a svaki novi komentar o apex-ax90 dobro dosao ili i neki novi prijedlog nije od viska.. pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prvo pogledaj da li je pisano o ovome stalku a imas dosta informacija o njemu u temi gde smo vec pricali i gde je kolega svrakan vec i postavio ove slike i dao kratke karakteristike!necu sad zatvarati temu ali drugi put obrati paznju!!!
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.09.2008
Mjesto: Koeln / Njemacka
Downloads: 167
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA600 i LE Black-edition
Interesi: muzika, comp. itd
![]() |
![]()
ja se izvinjavam, bas sam trazio ali nisam uspio o ovom pronaci u temama stalci itd.
pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Jbt bas je mocan, a zamisli npr. pa 800 i onaj plavi ili tyros i onaj bijeli... vrh vrhova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Stalak je lep i funkcionalan nema sta..ali 320 eur
![]() ili odvedi zenu(devojku) u kupovinu... ![]() ![]() ![]() Ovo je samo savet i moje misljenje.. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ivice sto nisi uzeo perla belu?Video sam ga u Sky-u i extra mi izgleda ali ja cu ostati na Spyder Pro jer je visociji od ovoga a da sviram samo jednu klaviajturu uzeo bih ga ali samo u beloj boji kao Pa2xPro
![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Koji je to Mare?
![]() |
#10 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
E ovo si u pravo, medjutim samo ova boja je stigla i to prvi uvoz u mkd tako da nisam imao izbor da biram a ni mogucnost cekati al srecom eto dolazi 3x pa je i on crne boje haha pa i meni nesto da izadje kako treba... ![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od No.1 (23.02.2011 u 13:04 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|