|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.12.2008
Mjesto: G.Milanovac
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: DALLAPE 140 BASOVA DUGMETARA
Interesi: . . . . . . . .
![]() |
![]()
Upoznah jednu finu devojku veceras pa da neizbaksuziram necu da se hvalim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Idem kod cika doktora, utrnuli su mi prsti desne ruke i ne popusta me vec nedeljama. Sve normalno radi, ali ne osecam nista. Mnogo je zajebano za sviranje. Kazu Karpal Tunel Sindrom. Ukljestenje zivca iznad dlana. Ako ne pomognu terapije, morace operacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
U,covece,pa to je za*ebana stvar.Jesi probao neke obloge,grejanje i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam kako je to, ali mislim da nije ugodno...Kolega, nadam se da će biti sve u redu, odnosno da će terapije pomoći...Sretno!
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
@caka012
Nemoj slucajno da se zezas sa tim.Zdravlje je na prvom mestu!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Primao sam prvo neke injekcije - kortikosteroide od kojih mi je bilo bolje samo dok sam ih primao. Dva dana posto sam primio poslednju - ista stvar. Medjutim, oni ne smeju dugo da se primaju, stetni su prilikom dugotrajnijeg koriscenja. Zavrsio sam sa terapijom laserom, i sad treba da pocnem sa nekom elektro terapijom i magnetnom terapijom. Ako to ne upali, moracu na operaciju. Kazu da nije nesto komplikovano, ubaci se jedna plasticna cevcica u taj Karpalni tunel i oslobodi se nerv koji je prikljesten. Doktori kazu da se to desava usled dugotrajnih jednolicnih pokreta, najcesce daktilografima, muzicarima i onima koji vise sati dnevno rade sa racunarom.
Prsti su mi pokretni kao i pre, nemam nikakvih bolova, jedino uopste nemam nikakav osecaj u vrhovima prstiju. Ne mogu desnom rukom da zakopcam dugme na kosulji, ne osecam sitne izbocine na ravnoj povrsini i slicne stvari. Hvala na brizi, videcemo sta ce biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sad bi zli jezici rekli da si sviro korg to se nebi desilo .Malo sale.Zeznuta stvar pogotovo kao sto si reko to su profesionalne bolesti koje dolaze same skoro neprimetno.Svaki zanat ima svoje dobre i lose stvari . Da ti nama ozdravis sto pre i da nestanu ti problemi zelim ti od srca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
caka...ma rasprodaj to sve...kupi jedan padobran i ajmo u uzivanciju
![]() da vidis ljepote. nema utrnjenja,dima,pijanaca...itd.....
![]() |
#9 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@caka012
komsija, zelim ti sve najbolje i da brzo ozdravis! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
da osvezim ovu temu i ako je ne volim ...
ovo nije nista prema problemu druga cake, zelim mu ovom prilikom opet sve najbolje, al eto svako ima svoje male problemcice pa tako i ja ... tj. sa moj krs od auta, danas mi se 3 puta gasio dok sam vozio ![]() jednom jos u centru beca a 2 puta na autoputem dok sam vozio 80 km/h ... ovaj mondeo ce jos da me unisti, nije mu dosta sto me zeznuo za gw8 kojeg sam planirao da kupim, a nisam mogao jer sam te pare ustekao u njega za delove i popravke u radionici ... a sad jos i ovo ... ![]() Promijenjeno od grandia (01.10.2009 u 07:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|