|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Smak svijeta će biti samo ako ga sami uzrokujemo.
A to je vrlo vjerojatno da čemo i napravit. Btw, dobit čemo ionako na vrijeme upozorenje iz svemira, ionako sva moderna tehnologija i dostignuća potjeće od vanzemaljske intelegencije. Ima smisla moja tvrdnja, jer ako se osvrnete na povijest čovječanstva kako to da svo ovo vrijeme do unatrag 100 godina smo bili toliko glupi i blesavi, a genski se nismo ništa izmjenili nit mutirali. Zadnjih 100 godina naučili smo upravljati nuklearnom energijom, napravili kompjuter, space flight, nadzvučne brzine leta, stvorili automobile, otišli toliko napred u medicinskim istraživanjima i molekularnoj biologiji i još mnoooogooo mnogo toga. Svo to znanje i ta pamet nije zemaljskog podrjetla. neko nam je sve te tajne prenio i otkrio, al nam još nije dao sve, jer je vidio da smo ludi ko puška i opasni po okolinu, pa nas još uvjek drže na uzdama. A svoje činjenice potkrepljujem samo jednim pitanjem ... kako to da nam je srednji vijek trajao tako dugo i zašto u tom periodu nismo ništa vrijedno spomena izumili. Vjerojatno bi i tamo ostali da se druge civilizacije nisu umješale, i doslovce bi nas kuga pomela samo tako do kraja 20-tog stoljeća. Daj samo zamisli da imamo mogučnost muđuzvjezdanog putovanja, pa mi ljudi kakvi smo bi za 100-tinjak godina uništili univerzum.
![]() Promijenjeno od kreso (26.08.2009 u 13:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Smak svijeta po meni nije izraz za tu pojavu, nego recimo "epska katastrofa", otkucavanje kozmičkog sata...
Čitajući o tome neće biti katastrofa kao npr pad strašnog meteorita što će razoriti zemlju, nego se taj svjetski kolaps precizira na nuklearne prijetnje, krize sa gorivom, vodom, izumiranje vrsta (npr. pčele-oprašivači, nestat će biljnog svijeta), ekonomski kaos, globalno zagrijavanje ( u konačnosti će ga uzrokovati izjednačavanje sunca sa mlječnom stazom-galaktičko poravnanje), proizvodnja hrane, kuga...
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
slazem se time sta je drug kreso reko ...
jedina falinka, barem po meni, ja ne mogu da verujem u isto vreme i u vanzemaljce i u boga ... oba nemoguce postojati, il jedno il drugo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Evo da se i ja pridruzim temi,naime u kalendaru Maya pise da se 2012 zavrsava 5 dio(ili sta vec) i da pocinje 6,a kako bi postojao 6,ako bi svijet nestao na kraju 5.
Pozzz
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
U postu prije kod nabrajanja zaboravih spomenuti ratove...Nisu samo Maye previdjele nego i egipćani i taj nostradamus (navodno)
Svijet nebi nestao! Već ćemo biti 6-ta generacija koja će biti istrebljena pojavama koje sam prethodno nabrojio... Uopće ni nije spominjano da ćemo svi nestati, ali će biti strašno loše stanje... Još jedan primjer zemlja ima magnetno polje (kao oklop) kada magnetno polje jako ono odbija solarne valove koji dolaze sa sunca, prilikom galaktičkog poravnavanja magnetsko polje će nestati, dopirat će jaka sunčeva energija, posljedice su otapanje ledenjaka.. Ukoliko magnetno polje padne, naš život bio bi promjenjen zbog svih signala koji se šalju kroz nebo (mobiteli, računala, televizori, ma sva elektronika, osim klavijatura ![]()
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
A da nije mozda taj sto je piso taj kalendar na pocetku 6 dijela dobijo srcani udar.
![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Obzirom da smo takva jedinstvena vrsta koja je sklona (samo)unistenju, izvesnoje da cemo jednog dana sami sebi uzrokovati smak sveta. A u ta prorocanstva ne verujem, jer jednostavno ne verujem da neko moze da zna sta ce biti u buducnosti. Ako takvi parapsiholoski fenomeni cak i postoje, ne mogu da verujem da mogu da budu tako precizni da stotinama godina unapred kazu cak i tacan datum kada ce se nesto desiti. Znaci, po mom skromnom misljenju, ne treba se plasiti prorocanstava vec napretka civilizacije koja ce nas vratiti u kameno doba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|