|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
s obzirom da ti ni pojacalo a ni mixer nisu dovoljno jaki za zx5,onda radije dinacord nabavi,a ako pitas sta bi bilo bolje,prodaj i powermate i to pojacalo,kupi 2 zx5 i peavey pojacalo cs4080hz,i koristi neku suhu mixetu,ja koristim upravo to uz soundcraft mix,radim na samo dvije zx5 i to pezadovoljan,samo kad imam svadbu pa sviram vani,onda pozajmim dva basa i spojim na isto pojacalo,radi strasno,govorim iz prve ruke,sretno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Uz tu konfiguraciju F150 ce pruziti odlican zvuk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
PM 1600 II ce solidno gurati ZX5 mada bi vise odgovarao jaci snagas ... Imas malo nesretnu kobinaciju sa snagasem... ima li taj dynacord skretnicu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma aktivne kutije guraju same sebe, o pasivnim kutijama ne razgovaram. Moj predlog 2 aktivke bilo koje od jacih marki zavrsavaju 100% bolji posao od pasivnih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
naravno da je najbolje aktivno,ali skupo,pogotovo na ovom vremenu,preskupo,ne znam kako ce powermate sa svojim 2x430w na 8 oma tjerat zx5 ice kojima treba bar 2 x 900w pojacalo na 8 oma,a 2x1250 bi bilo najidealnije mozda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa i nije bas, 1600/2 je oko 2000e + pasivne kutije, za te pare uzmes dve aktivne i pasivni mix. Zakon
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|