|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja bih mu preporucio da pogleda malo semu kvintnog i kvartnog kruga i srodnosti tonaliteta a mislim da to negdje ovdje ima cak na stranici ako ne mogu ti ja to skenirati i poslati....Najbolje bih bila muzicka skola malo da se prodje i da neko ko radi i uci muzicare ti objasni malo a posle naravno ide vise i lakse po sluhu,kad skuzis seme...Sve je to od prilike isti kalup samo su drugi tonovi sve zavisi odakle sviras po tome i drugi tonovi ali ista sema...Poooz
Promijenjeno od zeljko (05.12.2010 u 20:01 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | PhoeniX (05.12.2010) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Da li ima u download sekciji sema kvintnog i kvartnog kruga??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.01.2009
Downloads: 381
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
zasto ne probas po notama da sviras i sve ce vremenom samo da ti se razjasni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
koliko ce mu pomoci manual bass,note,kvintni i kvantni krugovi nisam siguran?!!?!?
zar nismo svi bili na tom pocetku?!?!? treba mu da odvoji ili sinhronizuje ruke!!!! a dok bude radio one (sada nama)primitivne pocetne skale c-dur g-dur,d-dur a-dur,pa kasnije i moll-ske,to ce mu pomoci oko sluha sta sa cim ide!?!? kao i ono da a-moll/d-moll-ska skala je paralelna sa c-dur-skom,ali to sve vremenom,samo da udje u uvo!!!! koliko nas ovde u stvari i zna note?!?!?!? ![]() pozdrav SLUHISTA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Moj ti je savjet, par dana da nabadas, znaci usporedjujes da li se solo slaze sa akordom koji drzis, ako se ne slaze mijenjaj akord, sve dok ne dobijes taj sluh, kao i za solo, tu treba da prodje neko vrijeme uz vjezbu naravno, drukcije ne moze, jer niko se naucen nije rodio. Samo vjezba i nista vise, i poslusaj me za ovu metodu, sigurno ce ti pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 10
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako si pre svirao harmoniku pa presao na klavijaturu...desna ti je ostala ista...u levoj sviraj akord koji si svirao kao akordski bas na harmonici...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Prema novim pravilima, postovi ti se ne vaze ako si odgovorio na temu na kojoj je poslednji odgovor napisan pre 2 godine,racuna se od 3 pa navise.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Samo nastavi sa vjezbom, i vremenom ces da dobijes taj osjecaj lose odsviranog akorda, u situaciji u kojoj si ti samo ti slijedi dosta vjezbe a akordice doci po sebi, vec kada skines desnu ruku znaci da postoji sluh . . . samo puno vjezbe i sve primjeni kao sto su kolege govore, brzo ces da savladas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|