|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3438
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Cim i na slusalicama nemas zvuk na jednom kanalu problem je na I-O board sigurno .Negde gubi kontakt .Mislim da je problem u elektronici i najbolje je da odneses kod nekog elektronicara kvar nije veliki .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2010
Mjesto: sid
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
99 posto je kontakt na ploci,to meze svaki tv mehanicar da ti uradi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Mjesto: trollhättan-SVERIGE
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG TR,KORG PA80
Interesi: MUZIKA, FUTBAL
![]() |
![]()
Ma samo gurni neku banau pozadi i funcionise 100%, a sto se tice zvucnika neznam gdje ti sda stoji balance,mozda je jedan zvucnik preopterecen?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 210
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA80 i Korg Studio Cotroller K49
![]() |
![]()
balance stoji tacno na sredini..
svakako da je preopterecen jedan zvucnik ali ne pojacavam je do kraja nikada. primetio sam da dosta izgubi kada radi sa jednim zvucnikom. kada pustim npr. ritam "maskara" samo se cuje ritam gitare, a na zvucniku koji ne radi su bubnjevi i ostalo..tako da samo 5min traje full ritam dok se ne iskljuci levi. i onda se cuje samo gitara ritam... u ponedeljak mi dolazi drug, sredicemo je ![]() Dodato: Klavijaturu josh nisam stigao da sredim, sa drugarom josh nisam nista uradio... Od ponedeljka ide do ovlascenog servisera u Bg-u pa nek oni rese pitanje "hladnog lema"... U medjuvremenu sam narucio sustain pedalu jer ono sa banaciom ne funkcionise dobro. kada stisnem neku dirku ton traje stalno, sve dok ponovo ne izvucem bananicu napolje, pa predstavlja problem ![]() i ostaje samo josh da nabavim flash karticu...a nzm kako cu je i gde naci... ![]() i da li postoji nova za njega... Promijenjeno od Ace (08.04.2011 u 00:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
da li mozda neko zna sta predstavlja ulaz sa zadnje strane klavijature...
tamo gde stoji flash card, pa pored ima nesto(iznad pise (video interface) znam da fabricki tu stoji prazno mesto) ,a kod mene ima tu neki ulaz...da nije hard? ulaz je USB ali cetvrtasti je i imam takav kabl koji odgovara za to ali kad ga povezem sa kompom ne prepoznaje ga uopste... ![]() ![]() ulaz je za ovakav kabl.. Promijenjeno od max93 (08.04.2011 u 21:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Konacno sam resio da sredim klavijaturu posle 3 meseca sviranja sa jednim zvucnikom..... Pitao sam jednog TV mehanicara da li moze da je sredi i pristao je. U ponedeljak stize korg. problem sto komp ne prepoznaje klavijaturu preko USB porta bio je u tome sto nije bio prikljucen u klavijaturi. HD je iskljucio prosli vlasnik iz ne znam kog razloga. Sad je to reseno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega User1 to nema nikakve veze sa setom.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
U pitanju je hladan lem,ja sam imao isti problem.A sustain na korgu je na Damper ulazu po defaultu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ne razumem se bash najbolje...sta mu dodje to hladan lem?
jel ozbiljan kvar ili se moze lako srediti? i u kom delu klavijature se nalazi?(da li se moze prici od ispod gde je ona crna ploca od par srafova da bi se popravilo ili mora da se skida skroz gornja plastika..?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Bolje ostavi to nekom serviseru.nije to ozbiljan problem ali ako nemas neka iskustva(nemam ni ja)bolje da ti to sredi neki serviser.O otvaranju klavijature neka on brine kako ce.Znace on kako da dodje do toga,ako je dobar majstor.Veruj mi nece te skupo kostati.Pozdrav.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|