|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Dobro kolege to sto je u pitanju kako se izgovara, necemo se previse zamarati, u svakom slucaju dobro da ste me ispravili, a takodjer hvala vam na odgovorima i vasem pokusaju da mi pomognete. Nista za sada sviruckam na PA50 dok vidim sta cu dalje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2010
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 15
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da ti klavijatura barem podrzava semplove, smislili bi smo nesto ali je tesko da nadjes boju bass sa slajdom za pa50.. ja imam par semplova bass-a sa slajdovima ali u KMP formatu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Glisando na basu mozes snimiti na bilo kojoj varijaciji na pa50, pod npr. cv2 ili cv 3, a da podesis da se aktivira samo kada pritisnes jedan ton, kada sviras akord onda bas svira normalno. Druga opcija je da napravis dinamicki bas, te da npr. svi udarci cija jejacina preko 110 budu glisando.Tu bi morao da ides u opciju lfo i da podesis krivulju po zelji, uzlazno ili silazno. Takve stvari ja koristim na elektricnim gitarama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
To moze na svakoj klavijaturi, nezavisno da li prima semplove ili ne. Ako prima semplove, ubacuje se takav sempl. Ako ne prima, onda se u editoru na zeljenom mestu jednostavno snimi takva deonica, sa pith-om. I to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|