|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
mi u bendu imamo dva satalita dynacord variline vl212 koje guramo sa dynacord lx2200 koji je prikopcan na dsp260 i za moj pojam to extra radi.
nekazem da nema bolje ali to su nase mogucnosti. Promijenjeno od maricm (20.10.2013 u 21:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tosto vi imate je verovatno i najbolje sto dinakord uopste ima. Ovde kad se spomene dinakord obicno se misli na powermate i neke kutije. Ovo sto vi imate je klasa iznad. Plus koristite DBX procesing.
neko rece da je EV kupio dinakord i da je u dinakordu sve EV. To nije apsolutno tacno. Ima u dinakordu svega i svacega. Od Eminens do 18Sound pa na kraju EV. U novijim ovim jeftinijim serijama su unutra cisti kinezi. Ni E od EV. Tako da otvarajte oci kad kupujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima, ali ja govorim za novu seriju, pogledaj malo za novije proizvode, ne za chorus line i ove starije...
![]() Bar sto sam do sad vidio, je 90 posto Ev komponenti u dynacordu... Vlasnik sam i dalje ev zx4 kutija, ne favoriziram ih, nego jednostavno toliko sam uspio izdvojiti za taj model... Ali ipak, ipak mislim ako se uradi dobra eqalizacija da svaka kutija moze pristojno zvucati, to je opet od covjeka do covjeka i milijardu drugih faktora...
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisu ev nego 18sound mislim
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
http://www.dynacord.com/en/products/...186_vl212.html i na specifikacije
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Onda je moja greška 18 sound se nalaze u vl bass kutijama
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisi pogresio. 12tica je 18sound 12ND830 i VL212 a u basevima je 18Sound 18LW1400.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
U dynacordovim novim kutijama od EVa se koristi samo visokotonac dh3 ( d lite ) , i visokotonac ev nd6-8 ( variline) inace ne postoji bas i mid zvucnik ni u jednoj dynacord novoj kutija da je EV!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|