Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 05.06.2015, 00:26   #1
zeljko_mo
Vredan član društva

zeljko_mo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.01.2009
Mjesto: MoStar:)
Godina: 37
Downloads: 557
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 23 puta u 17 Postova
Instrumenti: sve!
zeljko_mo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
zeljko_mo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Kristal Audio Engine

E ovako, dosad sam se snimao u Audacity-u, i bilo je koliko toliko ok, jedino sto mi je smetalo jest da mi zvuk kasni nekih 400-500ms latencya... probao sam smanjiti latency sa asio4all al bezuspijesno... citao sam da procesor nemoze to brze odraditi jer mi i nije neka pila od Comp-a, 2.4 dual, 2GB DDR2 1333rama, AtiRadeon 9600pro 256mb... i bio sam odustao od pokusavanja pjevanja dok ne nabavim neku zvucnu karticu... al evo danas sam slucajno instaliro Kristal Audio engine, i naprosto se odusevio programom, jednostavan za rad, latency NE KASNI gotovo nikako, direkt efekte na glas ko s miksete... program znaci vrh! ... al sve sto je lijepo ima i svojih mana... ovako, program mi ne ocitaje MP3 fajlove, tako da svaku matricu uz koju pjevam moram u audacityu spustit ton, ton ipo, i spremit u .Wav, da bih je mogao u Kristalu očitati.. al ajd, i nije neki problem, sad me muči što nemogu spremiti snimku u neki od Audio formata da se moze preslusat u nekom pleyeru, nego samo u .kristal, i .adl koji su po par kb veličine ?!
moze li mi itko pomoc da prebacim snimak u Mp3, postoji li to riješenje? unaprijed hvala, Željko

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije