|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
.... Kad basista u 4 ujutro kaze "ajde dodaj mi malo visokih na bas gitaru..."
![]() .... Kad bilo sta crkne od opreme u sred svirke .... Kad dodjes na svirku 3 sata ranije i namestas zvuk "u picinu dlaku" jer ti je za tu tezgu jako bitno da ostavis dobar dojam i onda NEMA SANSE da uspes, celo vece zvuci k`o KANTA... .... kad PROMASIM taster za promenu boje i umesto npr brasa mi svira klavir u forspilu (e ovo JAKO mrzim) .... seticu se jos .. ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 52
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
kad me zajebe pevacica ili pevac i ne dodje na svirku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
1.Kad pevaci ispevavaju sve na pola takta
Ovo prvo me ubi naj vise to mi se stalno događa koji kod pjevac dođe,ili recimo ne upadne mi tocno uvijek zakasni..ne upadne na vrijeme dođe mi da mu mikrofon razbijem o glavu majke mi.... ![]() ![]() jednom mi se desilo da je doso pjevac boze sacuvaj kad bi mogo mikrofon pjevat umjesto njega.. I stalno gleda u Mix i govori daj mi Šus,daj mi druk ,,Šus,druk ja puko i kazem njemu jel ti vidis da ovdje negdje pise šus ili druk nevidim takav potenciometar..grla nema ni u ku.. a pjevo bi misli da razglas pjeva a ne on
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (20.02.2008 u 12:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Nema mi gore nego kad dođem svirat svadbu, a ostave nam na bini mjesta za jedva trojicu, a na standardna petorka. Prigovoriš, a ovaj pa nema mjesta, stisnut će te se.
Ili još gore kad ostave mjesta za ples u sali za 400 ljudi taman da imaju 4-5 metara od nas muzičara, pa mi svako malo sruše mikrofon ili trknu kljavu i sl. ![]() A od kolega, imo sam jednog pacjenta u bendu (vrhunski harmonikaš) koji je patio na sound u vražju mater. I nakačio pet (pet) ![]() ![]() Također ne volim kad se neko u pola pjesme gura da preuzme na drugoj kitici/strofi prvi vokal jer ne može pjevat prateći, a ja dalje neka nastavim pjevat njegov back vokal. u 3PM. Također, užasno me smeta kad mi neko dođe da mu isprogamiram klavijaturu. Potrošim tjedan dana i kad treba platit on se predomislio. Neka sve izbrišem, jer mu se kao ovo ovako ne sviđa. Majmun ne kuži da nije stvar u soundu nego u kljavi i da ako želi da mu synth bolje zvuči da mora kupit bolji synth, a ne da mi dođe s kantom od kljave i traži da mu se čuje kao Triton Extreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uuu tako je kreso to se i meni desava da nam ostave malo prostora za sviranje,onda se poredjamo k'o sardine.A naravno takodje kad vidim da nema mesta za igranje vec znam sta me ceka,joooj koliko puta su mi sutnuli stalak od mikrofona i dobijo po ustima,dobro je da imam jos sve zube.Moracu da nabavim onu plastiku sto koriste bokseri da bih zastitio zube,a takodje bi mi dobro dosle i bokserske rukavice
![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mrzim menadzere prevarante i mrzim kad se covek koji me zove da sviram pogadja samnom kao da smo na pijaci
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kad smo vec kod para mrzim kad mi dodje neko i kaze kolko su pesme(koliko kostaju)?Ja kazem koliko das,a on ce moze 20 dinara???Ja ga samo pogledam(u sebi samo sto ne puknem) i samo se nasmejem!
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2008
Downloads: 158
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kad podjem na svirku a neko mi kaze "srecno".Obicno prodjemo ko bosi po trnju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
1.kad Mi Pjevačica Kaže Ne Pjevam Ja Iz Tog Rekorda
2.kad Neko Od Gostiju U Kafani Hoće Da Zapjeva I Kaže Mi ,mujo Kuje I Na Mikropfonu Kaže ,ajmo Rumba. Joj. 3.kad Se Iskupe Djeca Pa čačkaju Po Klaviaturi A Roditelji Se Smiju I Ništa. 4.kad Sviram I Dođe Pijana Budala I Približi Mi Se Kod Uha Da Mi Nešto Kaže I Svega Me Ispljuje ,pu. 5.na Svadbi Počnem Sa Trepetiljkom I Počnem Kolo I Crkne Razglas,pu Majku Mu Pa Te Ljudi Počnu Zajebavati........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
DJ i Maskota!
|
![]()
1.Kad moram da idem na tezgu a dobila sam
![]() 2.Kad radim sa nekim muzicarima koji misle da skidaju zvezde s'neba kako sviraju a neznaju ton da ubodu. 3.Kad me neko oslovi sa "Pevaljko" 4.Kad pevac promukne pa moram da pevam i muske pesme. 5.Kad me muva neki kreten iz orkestra jer mu treba pevacica za rad. 6.Kada neko od gostiju kaze:Ajde snajka penji se na sto" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mrzim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|