|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
hahaha a da se meni pokvario komp dal bi kojim slucajem neko doshao da vidi
![]()
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hahah ..Ne ja sam iz Beceja,i nisam upisala gimnaziju,niti isla u muzicku skolu..4Hammers...Ne znam,ko zna da li bi..4x3meSRB
Dodato: Mislila sam,niko m inista nece odgovoriti,a ono svi priskocili u pomoc.. ![]() Promijenjeno od Maxica (25.08.2009 u 21:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ma duso reko sam ti da volimo i da pomognemo
![]() @svirko nisam imao uopste nameru da uplasim devojce ![]() eto i ja sam se zbunio ko konj pa sam zaboravio da sam klavi.. ovaj mislim .. kavalir ... eto ovom prilikom kazem maxici: dobrodosla na ovaj forum maxice i osecaj se kao kod kuce ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio grandia za ovaj koristan post: | Maxica (25.08.2009) |
![]() |
#24 |
Nishki
|
![]()
@x3meSRB
Posto je Neconix raspolozen,sigurno ce doci i kod tebe....... Takav je neconix.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
MA di da me uplasis,jeste da sam skontala da ste skoro svi mnogo stariji od mene,ali nema sanse da se uplasim..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nishki
|
![]()
Pa nismo bas mnogo......
P.S. Trebala si da das malo bolji naslov....... Promijenjeno od milanceshow (25.08.2009 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se sa kolegom Svirkom, samo poslusaj njega i mislim da ces resiti problem sa kompom. Ako i dalje budes imala problema sa, javi se meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pa nadam se da ne..Ti si malo mladji pa??? xD
![]() Dodato: Ma svi ste vi divni,hocete da pomognete..Stvarno ste extra!Vise ne znam kome da se javim,ukoliko mi bude trebala pomoc! ![]() Promijenjeno od Maxica (25.08.2009 u 22:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
uff dobro je, taman si nas spasila od kolege svirko
![]() ovo nam ne bi oprostio dugo vreme da smo te uplasili ... e sad mogu da ti kazem: (nisam bas siguran) drug svirko je najnajnajstariji medju nama ![]() sad sam riskirao da ce se slatko smejati (moja namera) il cu da dobijem BANanu zbog vredjanja moderatora ... nego gledaj ti da popravis tu kompu i sve ce biti u redu. jel to ovaj sad koj momentalno koristis il neki drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|