|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ma ok to...nego hocu na primer: sipam za 2000din,predjem 325km,i na osnovu toga hocu da izracunam prosecnu potrosnju!
Dodato: znam da ima neka fora oko izracunavanja +-x=...
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (30.09.2010 u 13:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 68
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
(lit./km) x 100=potrosnja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Doslo vreme ljudi da menjam auto ali naravno kao i za sve imam velike nedoumice koji da uzmem ima par automobila u opticaju ,pa sad ko ima neki od ovih koje cu navesti ne bi bilo lose da mi da neki savet i podeli neka iskustva i da me informise o potosnji koliko se kvari kako se krecu cene delova itd.
U opticaju su A4 npr oko 2000.god ,pasat b5 2001,2002 godiste ,reno scenic i megan oko 2003.god u sutini cifra otprilike do 6000e
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Zavisi kakav motor hoces. Benzin dizel, vise konja manje konja, do koliko kilometara itd...
Sto se svabi tice provjerena roba... U audija su malo skuplji djelovi nego vw ali sto se ta dva modela tice audi je vise kvarljiv... sve zavisi kako je ocuvano auto... a francuzi ko francuzi, dizajn ruzan... za renoa tih godina korozija zna problem biti... a motori su robustni... Eh sad za nas balkance zna se da je svabo zakon, sto se nabavke djelova, opravke i servisa tice... nadam se da sam ti pomogao malo a mozda i odmogao hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sto vise citam forume itd gledam oglase pitam razne ljude sve sam zbunjeniji
![]()
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
samo Audi nista drugo. Sve zavisi u kakvom je stanju ali moje misljenje je da i ako je stariji za 2-3 godine ipak je naj kvalitenije i naj pouzdanije napravljen.
![]() Opet navodim misljenje proistaklo iz iskustva. ![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobro ,tvoje misljenje voleo bi da cujem neke detalje npr potrosnje itd ,odrzavanje...ja inace sad vozim Audi 80 jaje 1.8b ,i ne mogu da se pozalim 4 godine je kod mene a auto je 1988 godiste,i sto je najvaznije slabo se kvari ali vreme mu je
![]()
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Poz kolege,razmisljam o kupovini 156,ili 147 modela od 2001 do 2004,jel moze neko da mi kaze iskustvo sa ovim automobilima,ja sam gledao na netu,ima ih dosta jeftino sa obzirom na opremu,sve su full,koza,klima,asr,esp...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Alfa kao alfa... jedinstveni dizajn... motori su dobri... ali djelovi zali boze skupi... sve zavisi u kakvom stanju nadjes, znaci sto manje km i sto mladje bolje za tebe... i zavisi sta ti vise volis karavan, coupe, limuzinu, jace, slabije itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sve je to ok,samo gledam gorivo opet poskupilo bilo jucer 1,45 eura Litar,a danas 1,62...tako da ce izgleda postati moda sto slabije i manje auto,ako ne i biciklo kao u kini heheh..Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|