|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
PA2x ........neces promasiti! Posle njega definitivno Yamaha T2 ,vrh sint.! POZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
drzimo te za rijec.......
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moj ti je savjet...skini sve demo-e sto ima od tih koje si naveo (ima ih mnogo)..preslusaj dobro..obidji par ljudi na zivim svirkama ...ko svira sta od tih klavijatura i poslusaj. U principu , i jedna i druga i treca mogu da zvuce kako god ti zelis to je sigurno samo je stvar prestiza. I dalje stojim pri svojoj teoriji da me apsolutno nakom godina i godina sviranja na G-800 zadovoljava moj PA1XPRO samo bi mi jako dobro doslo jos koji mega RAM-a, Pa2 je sigurno i 100% mocniji sint ali vajla brate zaraditi te pare... Radije stedim za bolje zvucne kutije od ovih sto imam nego za bolji aranzer. Za sada 1xpro zadovoljava u potpunosti! Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
U potunosti se slazem sa DinO74... Na zivim svirkama ljudima nije bitno da li sviras visokobudzetni ili nisko budzetni aranzer, vazno je da ti zabavis ljude! A PA1xPro ili bilo koji drugi aranzer iz njegove kategorije ,pa cak i G800 (kojeg imam i ja) moze da zadovolji tvoje,i potrebe drugih ljudi. Jedino ako ti je u planu rad u studiju to je nesto drugo... ili ako vec imas 3000eur u kesu pa da uzmes PA2x. To bi svako od nas uradio... he he!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1pa2pa800 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|