|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Gde u Srbiji mogu da kupim mikroprekidace za Korg PA80?Jel´ mora da budu original za njega ili...?I koliko kostaju?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
U svakoj bolje snabedevenoj prodavnici za elektronske komponente. Preporucujem ti da poneses sa sobom jedan kao urnek, jer se razlikuju po velicini.
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Boci,adresa gde mozes da kupis ili ugradis mikro prekidace i tastere je LE-shop Leskovac, nije mozda sve originalno ali ako nemas drugog izbora...pozzz!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Raspitivao sam se za te mikroprekidače za Korg T3.Našao sam u Novom Sadu
prodavnica "ORBIT".Cena je bila 17 din/komad.Ako malo veći znalci od mene mogu da potvrde da li takvi odgovaraju za tvoju mašinu eto rešenja !!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala svima na odgovorima koji ce svakako da budu od pomoci!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam menjao mikroprekodache na raznim klavijaturama (roland, korg, Yamaha...) ... uzimao sam u NS-u u TC-u i u josh jednoj prodavnici iza staklo rama... za 14 din/kom. to radim vec godinama i nemam nikakvih problema...
Inache imam T3 za njega ide drugachiji mikroprekidach, ide onaj sa duzim stubicem i chetiri nozice, a za Pa 80 ide normalan sa chetiri nozice... Jako su jeftini i jako se lako menjaju... |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Mikroprekidaci za PA80 su sa dve nozice.U Sky-ju su veoma skupi,2€...a isti takvi sa cetiri nozice kostaju samo 10 din.Zna li neko gde mogu da se nabave sa dve nozice ali po manjoj ceni nego sto je u Sky-ju?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Mikropreidacite na PA 80 se so oznaka FSM4JRT pred dva dena poracav od Amerika 100 broja se okolu 20$.Pozz.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
mikro prekidači kod nas u slovenija koštaju za pa 80 tamo oko 2centa po komadu
|
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Imao sam takav sluchaj sa dve nozice kad sam menjao mikroprekidache u svom Rolandu JV30...
Poshto nigde ali bash nigde nisam nashao sa dve nozice mikroprekidach, posle malo razmatranja i prouchavanja mikroprekidacha doshao sam do reshenja... Uzeo sam obichan mikroprekidach sa 4 nozice i odsekao 2 po dijagonali... na primer gornja leva i donja desna ... ili gornja desna i donjaleva.. nije bitno, bitno je da su samo na suprotnim krajevima.... Problem je bio reshen, a ti mikroprekidachi i dan danas posle 4 godine rade .... Dodato: Ako neko hoce da zameni mikroprekidache, mogu da mu pomognem... Ako dolazite u Zrenjanin, javite se slobodno... Da vas ne klepaju po Sky musicu i ostalim servisima... Promijenjeno od samuraj (15.02.2009 u 03:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tasterimikroprekidaci |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|