|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
neznam za te tene i jel se zovu tako ili kako vec....ali pitat cu ga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
I ja ne sviram te neke izvornjake(svega 4-5 komada) ali moram priznati da sam na ADIDAS dimije do sada bar uzeo 2000eur. po raznim svadbama i svirkama u mom kraju je ta pjesma neezaobilazna zasad. Znaci nisam je ja izmislio i ne palim se na nju al ako narod trazi,voli i placa daj mu nema pametovanja. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() Hare...ogluveces skidajuci ovakve pesme... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
E to je sjajna pesma...
![]() |
#5 |
Banovan!
![]()
@rolandinjos
ma skidam ono sto mi se god svidi i sto mi dodje pod ruku....slusam i one "normalnije" izvorne pjesme da tako kazem, one BAŠ izvorne vaxter ti to ozbiljno velis za pjesmu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
To su kao saljive pesme,pevaju ih Krajisnici.Po meni to nema veze sa mozgom al ajde.Izvorna muzika je ona kod koje se ne zna ko je napisao i prenosila se sa kolena na koleno i to je narodna muzika a ovo sto mi sviramo je novokomponovana i turbo folk muzika i ne moze da se uvrsti u narodnu muziku.Izvornu (narodnu) muziku svira Ljubisa Pavkovic,on neguje tu tradiciju sa svojim orkestrom.Saban Saulic je novokomponovani pevac kao i Bora Spuzic Kvaka,Toma Zdravkovic,Dobrivoje Topalovic,Zoran Jovanovic,itd.Ove dvojke sto mi sviramo na veseljima to je isto sve novokomponovana muzika.Ovo sto se sad snima to je Turbo folk,avona tuc,tuc.........
Promijenjeno od zsimonovic (09.11.2008 u 22:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]()
javio mi se jedan clan i reko je da ce mi poslati ritam...a mi ovdje raspravljamo sta je izvorna...hee jooj...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio harepa50 za ovaj koristan post: | denko (10.02.2009) |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
eo pesma za 10min gotova..
1. maj Pirot (Am) Kada meni (C) jesen stigne, (G) ja u pirot (Am)podjem. pa sva sela sumadijska i po triput prodjem. Dok u pirot doputujem,ja rakiju tucem.. i usput ja vazda smisljam, sta cu da obucem. ()2x (C) Kad obucem (G)"prvomajsku" (C) kosulju i (G) gace, (Am) po ulici (Dm) svaka cura (F) tad na (G) mene (Am) skace. 2x A kad u svoje selo dodjem,ja kosulju ribam, i tragove od karmina sve do jutra skidam. "Prvomajska" je nosnja prava,moz je 100 put prati, Leskovacki tekstil krojen,nece da se skrati.. Ref: 2x pesmu sam radio za nekih jednostavnih 7/8..ako nekog ne mrzi nek uradi muziku.. ps.harepa50 pametnije ti je to da sviras.. ![]() ipak mi se ne svidja ovakav redosled akorda...nekako je suvise standardan.. Al Harepa50 prodacu ti tu pesmu za 10eur,ako hoces. ako ces i muziku onda je 12. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]()
Gibanica opet ti.....
![]() moja je stvar sta cu da sviram a vi pricajte sta ocete... Gibanica, ja i jaran smo smislili jednu pjesmu ovakvog stila...ja sam smislio muziku a on tekst..tako da sacuvaj pjesmu .kome je smijesno nek se smije, briga me..samo sam ritam trazio i kolega Samed mi se javio i rekao mi je poslati ritam...a neki se ovdje zajebavaju a ja pomazem svakom kolko god mogu..ali nema veze...znam i ja za salu, ali vec,stvarno otislo je dalekoo...tako da, toliko od mene.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
dobro dobro..ja ti dam pesmu a ti meni tako.
idi dete dodjavola,ja to pisem za svoju dusu..ti sviraj sta oces. ![]() i inace to ti je neki disko ritam..a nislucajno izvorna dvojka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dvojka, izvorna |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|